Noutăți și comunicate

Nergal - solistul trupe Behemoth lanseaza cartea “Sacrum Profanum” si la Bucuresti

5 februarie 2015
Nergal - solistul trupe Behemoth lanseaza cartea “Sacrum Profanum” si la Bucuresti
Marti, 21 aprilie 2015, una dintre cele mai titrate trupe ale metalului mondial, Behemoth, vor sustine un concert la Bucuresti in club Colectiv, alaturi de Bolzer si Thaw.

Cel mai recent album al trupei a castigat tot ce se putea castiga la nivel mondial si a fost inclus in toate topurile de profil ale tuturor publicatiilor pe locuri fruntase, inclusiv cititorii metalhead.ro alegand albumul "The Sanatist" ca pe cel mai bun album al anului trecut iar Behemoth a fost votata trupa cu cea mai vasta activitate in 2014. Organizatorii tin sa va reaminteasca de faptul ca doar pana pe 15 februarie mai sunt disponibile bilete la preturi de presale.Cu ocazia showului de la Bucuresti, solistul trupei, Nergal, isi va lansa autobiografia intitlulata "Sacrum Profanum - The Confession of the Heretic" si in limba engleza in cadrul unui eveniment special care va avea loc in Bucuresti cu cateva ore de concert intr-o locatie care va fi anuntata cat de curand. Cartea se va gasi la vanzare iar Nergal va oferi autografe pe volume fanilor, evenimentul fiind apoi urmat de o conferinta de presa.

Un trailer dedicat cartii "Sacrum Profanum" poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h6QYPL4BagEShowul este un Warmup Party oficial pentru Metalhead Meeting 2015, care va avea loc intre 11 si 14 iunie in Bucuresti, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, Turisas, The Sirens, Triptykon, Antimatter, Primordial, Lacrimas Profundere, ca sa enumeram doar cateva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scena celui mai titrat festival de metal romanesc.

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/354379174731034/

Biletele pentru concertul Behemoth sunt deja in vanzare de anul trecut si se termina rapid pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.eventim.ro (plata cu cardul, paypal, Op sau ramburs) si in reteaua fizica iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour din toata tara) la urmatorele preturi:
- 50 de lei primele 100 de bilete - Epuizate
- 55 de lei dupa epuizarea acestora, pana pe 15 februarie 2015
- 60 de lei pana pe 3 aprilie 2015
- 70 de lei dupa 10 aprilie si la intrare

Capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane, asa ca grabiti-va sa va luati bilete, se anunta un show sold out!Behemoth sunt o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: "Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.". Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni solisti de metal la ora actuala, a avut grija sa pastreze stilul caracteristic al trupei inca de la inceputurile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alaturi de vocea sa cu influente orientale. Desi trupa a fost arondata mai multor stiluri, Nergal mereu a sustinut ca Behemoth nu apartine niciunei categorii, stilul lor fiind unic si aparte.

Un eveniment Metalhead


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top