Noutăți și comunicate

„Nepoata lui Gagarin” se aude de astazi si la Radio Guerrilla

8 mai 2013
„Nepoata lui Gagarin” se aude de astazi si la Radio Guerrilla
"Nepoata lui Gagarin", cel de-al doilea single extras de pe recent lansatul album "EPIZODIA" al formatiei de rock ALTERNOSFERA din Republica Moldova se aude incepand de astazi la Radio Guerrilla.
 
Cu cateva saptamani inainte de concertul-eveniment pe care Alternosfera il va  sustine la Arenele Romane din Bucuresti, trupa lanseaza "on air" single-lul "Nepoata lui Gagarin", "poate cea mai cuminte piesa de pe albumul Epizodia", asa cum declara la Radio Guerrilla Marcel Bostan, solistul trupei.

Dupa ce "Singuratate" a stat in rotatia radiourilor pret de mai multe saptamani, ascultatorii Radio Guerrilla si fanii Alternosfera vor putea asculta de astazi pe toate frecventele Radio Guerrilla noul single Alternosfera, "Nepoata lui Gagarin".

Alternosfera

Lansat de Ziua Internationala PI (Ï€), albumul Epizodia a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau, Galati, Suceava sau Iasi. Urmatoarele concerte din cadrul EPIZODIA TOUR vor avea loc in datele de 17 si 18 mai la Alba Iulia respectiv Targu-Mures.

Epizodia Tour se va incheia la Bucuresti sambata, 25 mai 2013, printr-un concert-eveniment la care sunt asteptati peste 3.000 de fani. Pagina de facebook a evenimentului, aici.

Biletele  pentru acest eveniment s-au pus in vanzare pe site-ul http://www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona chiar din locatia evenimentului la pretul de 30 lei.

Sursa : Alternosfera Band
http://www.alternosfera.com
http://www.facebook.com/alternosfera


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top