Noutăți și comunicate

Negura Bunget va canta alaturi de Ava Inferi in Club Wings

7 mai 2011
Negura Bunget va canta alaturi de Ava Inferi in Club Wings
Axa Valaha Productions anunta cel de-al doilea headliner alaturi de care trupa portugheza AVA INFERI va concerta la Bucuresti, intr-un eveniment exclusiv, recomandat de Twilight 13 Media. Al doilea cap de afis al concertului de sambata, 7 mai 2011, din Club Wings, este cel mai important nume al scenei metal romanesti, trupa timisoreana NEGURA BUNGET, intr-un recital exclusiv, prilejuit de lansarea noului MCD "Poarta de Dincolo", dar si primului DVD din cariera trupei, "Focul Viu".

Mini-albumul "Poarta de Dincolo", care contine patru piese complet noi, cu o durata totala de aproape treizeci de minute, si care va fi lansat pe data de 25 aprilie 2011 sub egida labelului italian Code666, prezinta o calatorie initiatica spiritualitatii umane, marcata de simboluri ascunse in cele mai adanci colturi ale mintii, dar care ofera raspunsuri in legatura cu misterele lumii vechi si noi, de aici sau de dincolo, explorand astfel relatia dintre aceste lumi. Mini-albumul marcheaza si sfarsitul colaborarii dintre Negura Bunget si Code666, dupa mai bine de o decada, timp in care au fost lansate cele mai importante trei albume de pana acum ale trupei "N Crugu Bradului", "OM" si "Virstele Pamintului", precum si doua mini-albume, "Inarborat Kosmos" si prezentul "Poarta de Dincolo".

Lansarea primului DVD din cariera trupei Negura Bunget este de asemenea un reper important al concertului de pe data de 7 mai, fiind prima oportunitate ascultatorilor din Romania de a-si putea achizitiona prima si probabil singura inregistrare live din cariera Negura Bunget in formula clasica, cu cei trei membri ai componentei initiale, alaturi de care evolueaza fosti si actuali instrumentisti prezenti inclusiv in formula actuala. "Focul Viu" este un material complex, cu o durata de aproximativ nouazeci de minute, inregistrat in 2008 la Bucuresti, cu ocazia concertului pe care timisorenii l-au sustinut alaturi de Paradise Lost, material inedit, cu un continut de doisprezece piese, filmat si inregistrat profesional, care trece in revista inteligent cele mai importante sonoritati de pe albumele "Maiastru Sfetnic" si "N Crugu Bradului", dar mai ales pune accent pe albumul "OM", la momentul respectiv albumul unanim aclamat atat de presa, cat si de public. Lansat doar in editie de lux, in format DVD sau dublu CD, ambele digibook, dar si sub forma uni digibook box, care include atat varianta DVD, cat si cele doua CDuri, "Focul Viu" este probabil unul dintre cele mai pretentioase produse lansate vreodata in Romania si un material de colectie pentru orice ascultator Negura Bunget care se respecta.

"Ne bucuram sa putem lansa cu aceeasi ocazie doua materiale noi, mai ales in compania unei formatii atat de interesante ca Ava Inferi. Vom pregati un eveniment special, cu aceasta ocazie, atat din punct de vedere al setlist-ului, cat si al scenografiei,mai ales ca pana la data acestuia vom anunta si cele mai ambitioase planuri de viitor ale formatiei" declara Negru, liderul trupei Negura Bunget.

Biletele sunt deja disponibile si pot fi achizitionate direct prin Axa Valaha Productions (axa666[at]yahoo[dot]com / tel. 0721.107776) sau prin filiala din Bucuresti Bestial Records (titus[at]bestial[dot]ro, 0722814991), cu livrare directa in Bucuresti sau prin posta in sistem ramburs oriunde in Romania. Primele 50 de bilete speciale costa doar 35 de lei si vin impreuna cu posterul evenimentului, semnat de Rune Eriksen, notoriul chitarist Blasphemer, fostul membru al kult band-ului Mayhem. Ulterior pretul bileteleor va fi de 40 de lei pana in preziua evenimentului, urmand ca la intrare biletele sa coste 45 de lei.

Concertul Ava Inferi / Negura Bunget din Romania este un eveniment exclusiv Axa Valaha Productions, recomandat de Twilight 13 Media.

Sursa : Axa Valaha Productions.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top