Noutăți și comunicate

Negative CORE Project - nume nou si componenta noua a trupei Negative CORE

26 iulie 2010
Negative CORE Project - nume nou si componenta noua a trupei Negative CORE
Trupa Negative Core a facut iar modificari atat in ceea ce priveste numele cat si componenta. Numele trupei este acum Negative CORE Project si membrii cu care vom concerta la OST Mountain FEST sunt :
- Filip "Flip" BRUNET - voce,
- Gabriel "Gabi" DIMA - tobe,
- Tudor "Bulan" SCANTEIE - chitara,
- Victor BADILA - chitara
- Augustin "Adi" COMORASU - bass.

De ce aceste schimbari?

In primul rand, numele l-am schimbat din cauza noii componente pentru simplul fapt ca in trupa sunt membrii care canta si in alte trupe (Victor la Akral Necrosis, Gabi si Adi in Tiarra, Tudor in Tiarra si Shesdead) lucru care nu face decat sa aduca un aport atat in experienta cat si in interpretarea pieselor.
Desigur si sound-ul s-a schimbat un pic cat si dinamica pieselor.

Ce se va intampla pe viitor?

In conditiile in care se va pastra actuala componenta, dupa concertul de la Busteni vom incepe sa lucram la piese noi si foarte probabil va incepe o noua serie de concerte din toamna. De asemenea pana la sfarsitul anului vom incepe sa si inregistram cate ceva in speranta ca vom putea oferii spre ascultare un EP cat se poate de curand.

Ce piese vom canta la OST?

Vom prezenta piese vechi cu un nou suflu si un sound mai dur! Printre ele se afla "MotherFucker", "Blood GOD", "Symbolic" (piesa care nu a mai fost cantata de mai bine de un an), "Rotten", "OutBURST" si inca cateva... Vom avea inca o surpriza la categoria cover-uri, pe langa "Roots" de la Sepultura, o piesa scurta dar la obiect, "straight-in-your-face", exact asa cum ne-am obisnuit publicul si care suntem convinsi ca va starni haos.

In incheiere...

Multumim organizatorilor OST Mountain FEST pentru increderea pe care ne-au acordat-o, management-ului nostru Stay Metal Forever! (Sorin & Alberta TURCU) pentru sustinere si sprijin, prietenilor care ne-au fost alaturi dintotdeauna, celor care ne-au promovat si vom arata ca schimbarea nu e intotdeauna moartea unui concept ! Speram ca dupa absenta destul de importanata pe care trupa a avut-o sa va aratam ca asteptarea a meritat si ca din toamna ne vom intoarce sa zguduim cluburi (si nu numai) impreuna !!

Stay Me(n)tal Forever !

Sursa : Filip "Flip" - vocea negativa


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top