Noutăți și comunicate

Negative CORE Project impreuna cu O.N. lanseaza clipul piesei #MLL

8 august 2017
Negative CORE Project impreuna cu O.N. lanseaza clipul piesei #MLL
Luni, 7 august 2017, trupa bucuresteana Negative CORE Project (deathcore/gangsta rock) impreuna cu O.N. aka OmuNegru (artist Hip Hop) lanseaza clipul piesei #MLL pe canalul oficial al trupei.Filmarile au avut loc intr-o singura zi, pe data de 17 iulie in diverse locatii din Bucuresti. Am avut parte de o echipa foarte hotarata sa duca la bun sfarsit singura zi de filmare disponibila si toata lumea a facut un efort considerabil, de la artisti la oamenii care au venit sa ne sustina si sa faca parte din figuratie, avand in vedere ca totul s-a intamplat in decursul a 20 de ore.

Dorinta noastra de a scoate un material video cu piesa #MLL (M##e La Lume) nu a fost numai o distractie satisfacuta ci si o necesitate pe care am resimtit-o in contextul actual al muzicii din underground.

Am vrut pur si simplu sa ilustram faptul ca pana si abuzul si amuzamentul capata dimensiuni inspaimantatoare cand limitele sunt ignorate iar cel mai important lucru este sa invatam sa ne ridicam de fiecare data cand ajungem sa lovim pamantul. Ca scenariu am urmarit un personaj vesnic prezent in clipurile NCP - omul cu masca de gaze - care are un drum initiatic in universul nostru cu atat mai mult cu cat ne-am gandit ca de data asta sa ii rupem capu' la o distractie majora cu tot ce trebuie: fete frumoase, bautura multa si o groaza de alte treburi neindicate.

Din punctul nostru de vedere comunitatea din care facem parte, fie ca e vorba de scena de metal extrem sau cea a hip-hop-ului autohton au multe puncte comune, plecand de la dragostea de sunet, pana la o viziune asemanatoare asupra societatii in care traim si poate cel mai important dintre toate modul in care actionam si reactionam la aceasta.

Colaborarea cu OmuNegru in concertele pe care le-am sustinut alaturi de el au fost la inceput destul de ciudat vazute de catre public dar in scurt timp foarte multa lume a rezonat cel putin cu refrenul si am considerat ca imprimarea acestei versiuni a piesei cat si aparitia materialului video deveneau obligatorii.

Urmatorul concert unde puteti asculta live piesa va fi pe 8 septembrie 2017 la festivalul Something For The Core ed. VI, organizat in Club Quantic, Bucuresti.

O.N. aka OmuNegru

Facebook: https://www.facebook.com/omnecunoscut/
Soundcloud: https://soundcloud.com/omnecunoscut
Youtube: https://www.youtube.com/user/emceon

Negative CORE Project

Facebook: http://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO/
Soundcloud: http://soundcloud.com/negativecoreproject
Bandcamp: https://negativecoreproject.bandcamp.com

YouTube: http://www.youtube.com/user/NegativeCoreBand
Merch: http://merch.dark-side.ro/brand/negative-coreproject.html


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top