Noutăți și comunicate

Negative a lansat videoclipul Jealous Sky

21 decembrie 2010
Negative a lansat videoclipul Jealous Sky
Finlandezii de la NEGATIVE au lansat un nou videoclip pentru Jealous Sky, piesa extrasa de pe Neon, ultimul material discografic al formatiei lansat in 2 iunie 2010.

Jealous Sky este al doilea videoclip (primul fiind End Of The Line) ce promoveaza ultimul material discografic si poate fi urmarit la urmatorul link: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pages/stiri/Negative a lansat videoclipul Jealous Sky

Reamintim ca 17 ianuarie 2011 aduce la Cluj-Napoca cel mai important concert rock al inceputului de an. Este vorba de un concert special, 100 % glam rock, oferit de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock, concert in care finlandezii de la NEGATIVE vin sa-si promoveze, in inima Transilvaniei, cel mai nou material discografic intitulat "Neon". Formatiile BloodPrint si Mute sunt invitate sa deschida acest eveniment. Spotul video al acestui eveniment se poate urmari la urmatorul link:


Pretul biletelor:
- 55 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 16.01.11
- 65 lei - pentru biletele achizitionate in data de 17.01.2011 - in ziua concertului (bilete disponibile doar la intrarea in club).

Primele 50 de bilete participa la o tombola prin care castigatorii sunt invitati la un meet & greet cu formatia Negative.


Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Humanitas si online, pe www.eventim.ro.
O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.

Pagina oficiala a acestui eveniment: www.promusicprod.ro/negative.

Eveniment recomandat de Zile si Nopti.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top