Negative a lansat videoclipul Jealous Sky

21 decembrie 2010
Finlandezii de la NEGATIVE au lansat un nou videoclip pentru Jealous Sky, piesa extrasa de pe Neon, ultimul material discografic al formatiei lansat in 2 iunie 2010.

Jealous Sky este al doilea videoclip (primul fiind End Of The Line) ce promoveaza ultimul material discografic si poate fi urmarit la urmatorul link: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/pages/stiri/Negative a lansat videoclipul Jealous Sky

Reamintim ca 17 ianuarie 2011 aduce la Cluj-Napoca cel mai important concert rock al inceputului de an. Este vorba de un concert special, 100 % glam rock, oferit de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock, concert in care finlandezii de la NEGATIVE vin sa-si promoveze, in inima Transilvaniei, cel mai nou material discografic intitulat "Neon". Formatiile BloodPrint si Mute sunt invitate sa deschida acest eveniment. Spotul video al acestui eveniment se poate urmari la urmatorul link:


Pretul biletelor:
- 55 lei - pentru biletele achizitionate pana la data de 16.01.11
- 65 lei - pentru biletele achizitionate in data de 17.01.2011 - in ziua concertului (bilete disponibile doar la intrarea in club).

Primele 50 de bilete participa la o tombola prin care castigatorii sunt invitati la un meet & greet cu formatia Negative.


Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Humanitas si online, pe www.eventim.ro.
O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.

Pagina oficiala a acestui eveniment: www.promusicprod.ro/negative.

Eveniment recomandat de Zile si Nopti.