Noutăți și comunicate

Necrophobic aduc stilul Blackened Death Metal la Rockstadt Extreme Fest 2020

19 decembrie 2019
Necrophobic aduc stilul Blackened Death Metal la Rockstadt Extreme Fest 2020
Necrophobic vor aduce stilul Blackened Death Metal la Rockstadt Extreme Fest 2020, tocmai din Suedia.

Se spune că formația și-a luat numele de la o melodie compusă de Slayer, de pe albumul "Reign of Blood" (1986). Trupa a apărut în peisajul muzical în 1989, fiind fondată de Joakim Sterner și de David Parland din dorința de da naștere unui gen de death metal încă și mai întunecat față de ceea ce exista la acel moment. Iar rezultatele tăioase, cu inserții acustice sau lirice feroce nu au întârziat să apară, fiind dominate de subiecte legate de satanism, moarte sau teme anti-creștine.

Albumul de debut, "The Nocturnal Silence", a apărut în 1993, fiind urmat de "Spawned by Evil" în 1996 și de "Darkside" la numai un an distanță. Inspirația a continuat să anime trupa, astfel că la numai doi ani, Necrophobic aduce la lumină un nou material, "The Third Antichrist" (1999) sub Black Mark Production. Schimbarea casei de discuri a oferit grupului ocazia să aducă pe piață încă un album "Bloodhymns" (2002), urmat de o nouă schimbare și de un nou material, "Hrimthursum" (2006), apărut sub Regain Records/ Candlelight USA, același label sub care Necrophobic va lansa și materialul care va câștiga titlul de "Albumul lunii" acordat de "Death to All" (2009).
https://www.youtube.com/watch?v=6ApYgfDc308
Iar noutățile nu au încetat să apară, Necrophobic fiind animați de o continuă forță creativă care au adus la lumină materiale precum "Womb of Lilithu", "Pesta" sau "Mark of the Necrogram" (2018), ultimul menționat fiind definit de trupă drept mai mult decât un album, drept întunecimea supremă care cufundă toate războaiele în violență, drept o manifestare virulentă a forței muzicale pe toate fronturile.

După propriile spuse ale membrilor formației
noul album ne face să simțim că suntem o trupă dedicată 100% lucrurilor pe care le compunem. Că suntem 100% «metal people» care se implică total pentru a oferi celor din fața scenei o experiență intensă, un sunet incisiv și întunecat, ceva mult mai mult decât o muzică bine cântată.


https://www.facebook.com/necrophobic.official/
https://necrophobichhr.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/3RUZtC4rkONY3kprM10ZTa?si=q4OuKH9jRpmLhX8UrzTHiw


Line-up REF 2020

Până în acest moment, trupele confirmate pentru cea de-a opta ediție a Rockstadt Extreme Fest sunt: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), October Tide (SE), In The Woods... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE), Katla. (IS), UADA (SUA), Tableau Mort (UK), Psykup (FR), The Rumpled (IT), Necrophobic (SE).
Noi trupe vor fi anunțate în curând.


Detalii abonamente REF 2020

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.
Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent


Evenimente recomandate

Top