Noutăți și comunicate

NAZARETH - live in Hard Rock Cafe pe 27 ianuarie 2012

27 ianuarie 2012
NAZARETH - live in Hard Rock Cafe pe 27 ianuarie 2012
Vineri, 27 ianuarie 2012, sunteți invitați la aniversarea a 4 ani de Hard Rock Cafe la București, unde veți avea parte de un concert al trupei Nazareth, una dintre legendele rock ale anilor `70.

1-NAZARETH-liveinHardRockC_51723.jpg

Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971).

NAZARETH
"Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei, contine 11 piese noi si s-a bucurat de success in Europa, Asia si America de Sud.  Balada "Love Hurts", care a facut inconjurul lumii, castigand Discul de Platina si ocupand prima pozitie in topurile din Europa si SUA, ramane, insa, preferata publicului, chiar si la 36 de ani de la lansare:

   
Trupa britanica Nazareth a fost infiintata in decembrie 1968 in Dunfermline, Scotia, din cenusa unei trupe semi-profesioniste locale, The Shadettes, de solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V si The Red Hawks), basistul Pete Agnew si bateristul  Darrell Sweet.

Evenimentul din data de 27 ianuarie 2012 este organizat de Hard Rock Cafe in parteneriat cu Cavalleria Events si OST Cultural Events.

2-NAZARETH-liveinHardRockC_65029.jpg

Biletele  pot  fi achizitionate  incepand cu data de 20-09-2011 din Hard Rock Cafe  Bucuresti, online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
- Categoria VIP - 400 Ron (intalnire cu trupa, poza, disc semnat de catre membrii trupei)
- Categoria I - 120 Ron (loc la mese)
- Categoria II - 90 Ron  (in picioare)

Sursa : Cavalleria Events
http://www.cavalleria.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top