Noutăți și comunicate

Navian va lansa albumul ”Cosmos” pe 19 noiembrie

17 noiembrie 2021
Navian va lansa albumul ”Cosmos” pe 19 noiembrie
Navian: Prog metal instrumental infecțios cu melodii tehnologice masive, peisaje sonore mari și hook-uri groovy!

Cosmos, albumul de debut al trupei, va fi lansat prin Indie Recordings pe 19 noiembrie 2021.

Ascultă unul din single-urile deja lansate: Luna (https://www.youtube.com/watch?v=qKyJgUJC404)
(2)navian-va-lansa-albumul-cosmos-pe-19-noiembrie_61e3a2.jpg
Inspirat de trupe precum Plini, Intervals și Polyphia, trio-ul instrumental Navian creează un sunet fascinant, amestecând diferitele elemente și genuri și lăsând muzica să se formeze liber. În timp ce EP-ul de debut al trupei „Reset” a fost descris ca „...special și provocator în atât de multe feluri” (RockNews, CH), cu o „prospețime și un ritm complet contagioase...” (ManofMuchMetal, SUA), albumul de debut al trupei Cosmos este descris ca fiind o misiune energică și jucăușă într-un peisaj sonor de metal progresiv de vis și atmosferic - care va impresiona și încânta ascultătorii!

Despre Navian

Trupa s-a cunoscut în timp ce studia pentru o diplomă de licență în muzică contemporană și toți lucrau ca muzicieni de sesiune. Cu interesul lor comun pentru teoria și istoria muzicii și devotamentul pentru producție, instrumente și echipamente, prietenia a dus rapid la o repetiție a trupei și astfel s-a născut Navian.
Totul a început ca un loc de joacă muzicala; un loc în care trio-ul s-ar putea provoca pe ei înșiși și unul pe altul și să cânte muzica dorită.
Ca atare, Navian este un spațiu în care trio-ul poate lucra pentru a-și perfecționa tehnicile și abilitățile.

Pentru a lucra la aranjamente cu adevărat dificile, se pare că nu vom învăța niciodată să stăpânim, apoi să petrecem numeroase ore și, în cele din urmă, să le stăpânim oricum. Acel sentiment - ​​un sentiment de bucurie pură prin realizare, este de nedescris. Este forța motrice din spatele muzicii noastre și ceva ce ne place cu toții. Poate că ar putea fi comparat cu sportul, cum ar fi sentimentul de realizare care te lovește atunci când marcați un gol crucial în joc.

Navian

Chiar înainte de primul lockdown în țara natală, Norvegia, Navian a cântat la festivalul norvegian de prezentare de la:Larm, în fața unui public extaziat.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top