Noutăți și comunicate

Napalm Death in Becker Brau Live Music

12 ianuarie 2009
Napalm Death in Becker Brau Live Music
Napalm Death, creatorii genului grindcore/death metal, vin in Romania pentru un concert extraordinar de promovare al noului album, "Time Waits For No Slave".

Evenimentul va avea loc la Club Becker Brau, Bucuresti. Biletele costa 60 de lei si s-au pus in vanzare la Diverta si pe www.ticketpoint.ro.

Mark Barney Greenway, solistul formatiei Napalm Death, a vorbit recent despre acest nou album: "Fiecare album Napalm Death pare sa devina din ce in ce mai bun. Nu este un plan de-al nostru, sa pastram ce este mai bun la urma, ci suntem o trupa organica, ce evolueaza. De fiecare data cand avem o idee incercam sa o transpunem in muzica", spune Barney. "Oamenii ne considera pionieri in ce priveste stilul nostru. Ce altceva ne-ar putea satisface mai mult?" Napalm Death este grupul care a fost inclus in Cartea Recordurilor pentru cea mai scurta piesa compusa vreodata. Este vorba despre "You Suffer" de pe
primul lor album, care are 1,316 secunde si contine versurile "You suffer, but why?"


Trupa Napalm Death concerteaza la Bucuresti, in Becker Brau Live Music, pe data de 12 ianuarie 2009. Spectacolul va incepe la ora 19.00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top