Noutăți și comunicate

Muzica celtica si show cu flacari, in deschiderea concertului Phoenix

14 octombrie 2014
Muzica celtica si show cu flacari, in deschiderea concertului Phoenix
Joi, 16 octombrie 2014, concertul de la Beraria H al formatiei Phoenix va fi deschis de formatia AD HOC, un produs unic pe piata muzicala din Romania. De asemenea, interpretarea compozitiilor de pe noul album PHOENIX va fi insotita de un show de flacari prezentat de Lazy Shadows.

2-Muzica_celtica_si_show_cu_flac_5enbuWJIIb.jpg

Formația AD HOC este cunoscută între fanii muzicii celtice și medievale sub egida "punk folcloric acustic medieval". De la balade sincere și triste, la piese parcă rupte din furtună, muzica lor îmbină sonorități, ritmuri și idei medievale, rock și folclorice românești, uneori surprinzând cu inserții din toate părțile și sunetele lumii.
Trecuți prin multe avataruri și formule, cei 5 AD HOC, adică: Sergiu "Corbu" Boldor (vioară, voce), Dan "Ursu" Olar (tapan, vorbe), Igor Antoniuc "Făt Frumos" (chitară, voce), Andrei Nagy "Vampiru"(violoncel) și Elena Stoica (vioară) vor deschide concertul Phoenix din 16 octombrie (Berăria H) cu instrumente inedite, cu povești, legende și muzici vesele.

3-Muzica_celtica_si_show_cu_flac_y2BWRcoDi.jpg

Despre Èšepeș și Mihai Viteazul se va cânta mai apoi, pe ritmuri de Phoenix și între dansatori cu focul, în cadrul unui show oferit de trupa de dans Lazy Shadows. Show-ul promite componente de teatru, dans contemporan și jonglerii, interacțiune cu publicul și mult spectacol !

Joi, 16 octombrie 2014 - Berăria H. Biletele se găsesc în rețeaua MyTicket și pe http://www.myticket.ro

Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD cadou din partea formației Phoenix.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top