Noutăți și comunicate

Muse si Iron Maiden headlineri la Rock The City Festival 2016

29 - 30 iulie 2016
Intre 29 - 31 iulie 2016, Piata Constitutiei va gazdui festivalul Rock The City, cel mai mare festival de rock al Romaniei, ajuns la cea de a 7-a editie, ce revine cu turneele live ale celor mai importanti headlineri ai momentului, cap de afis in toate festivalurile mari din Europa.
Astfel, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza concertele MUSE si IRON MAIDEN, in cadrul festivalului Rock The City desfasurat in 29 - 31 iulie 2016, in Piata Constitutiei.


(1) Muse_si_Iron_maiden_headlineri_2WJNuw2TAF.png Muse

Pe noul lor album, "Drones", Bellamy (chitara, voce), Dominic Howard (bass) si bateristul Christopher Wolstenholme isi arata din nou clasa si maiestria compozitionala.
Dupa cum ne-a obisnuit, Muse este un critic acid al societatii, dar un vizionar distopic, versurile scrise la obiect puse pe un sound rock pompos mergand direct la public.

Drones este un album concept, care spune povestea protagonistului, intr-un mod deosebit, prin relatarea diverselor stari pe care acesta le experimenteaza - de la abandon si pierderea sperantei la indoctrinarea de catre sistem ca drona umana.

Muse este un bun entertainer rock si ca exemplificare stau marturie piesele "Psycho", "Dead Inside", "Reapers" "Aftermath".
In acest turneu, Muse a inglobat noile piese intr-un singur set, iar restul sunt de factura Best of Hits...
Cu peste 20 de milioane de albume vandute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, Muse revine la Bucuresti pe parcursul turneului de anul acesta cu un show de sub egida festivalului Rock The City, pe 29 iulie 2016 in Piata Constitutiei.

In deschidere vor canta cei de la Volbeat si Birth of Joy. In curand vor fi anuntate si alte trupe care vor deschide concertul celor de la Muse.


(2) Muse_si_Iron_maiden_headlineri_CTHLEVSO.png
Iron Maiden

Cu peste 90 de milioane de albume vàndute, peste 2000 de concerte live sustinute in 59 de tari, zeci de milioane de fani si 16 albume de studio de o calitate infailibila, garantata prin puterea numelui trupei, Iron Maiden si-a castigat statutul de cea mai influenta si venerata trupa rock din toate timpurile.
Celebrul grup britanic va reveni in Romania pentru un alt show remarcabil, in cadrul festivalului Rock The City. Concertul va avea loc pe 30 iulie 2016, in Piata Constitutiei.
Iron Maiden va sustine la Bucuresti unul dintre ultimele show-uri din turneul "The Book Of Souls 2016", turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovànd cel mai recent album lansat, cu acelasi nume. Albumul a ocupat primul loc in topurile muzicale din peste 40 de tari.
Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden peste 6 continente si 36 de tari, incluzand concerte in premiera in China, El Salvador si Lituania.

Productia evenimentului va fi o premiera pentru Romania, scena masurand 20 de metri lungime, 15 metri adancime 18 metri inaltime, iar sistemul de sunet lumini va uimi publicul prezent.
Fear Of The Dark, The Trooper, Powerslave, The Number Of The Beast, Wasted Years, precum si hit-uri emblematice ale trupei din anii '80 si '90, vor face parte din set list, impreuna cu melodii de pe noul lor album de studio "The Book Of Souls".

In deschidere vor canta cei de la Raven Age. In curand vor fi anuntate si alte trupe care vor deschide concertul celor de la Iron Maiden.



Biletele sunt puse in vanzare prin reteaua Eventim online pe http://www.eventim.ro.

Preturi pentru concertul Muse: bilete disponibile publicului incepand de astazi, 30 martie 2016, ora 16:00 la urmatoarele preturi:
- Diamond Circle: 356, 40 Lei
- Golden Circle: 270, 00 Lei
- G.A. : 194, 40 Lei
- Early Bird (promotie G.A.): 162, 00 Lei

Preturi pentru concertul Iron Maiden: bilete disponibile fan clubului incepand de astazi, 30 martie, ora 16:00
Incepand de maine, 31 martie, ora 16:00 biletele vor fi disponibile pentru tot publicul, la urmatoarele preturi:
- Diamond Circle: 291, 60 Lei
- Golden Circle: 226, 80 Lei
- G.A. : 172, 80 Lei
- Early Bird (promotie G.A.): 145, 80 Lei

Abonamente Rock The City - 2 Day ticket:
- Diamond Circle: 464, 40 Lei
- Golden Circle: 367, 20 Lei
- G.A. : 270, 00 Lei
- Early Bird (promotie G.A.): 216, 00 Lei

Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top