Noutăți și comunicate

Muscel cLoverFest, a doua editie

20 august 2011
Muscel cLoverFest, a doua editie
Partizan și Sarmalele Reci și-au confirmat prezența la cea de-a doua ediție oficială Muscel cLoverFest. Cele două trupe vor susține recitaluri pe scena festivalului sâmbătă, 20 august 2011.

Ediția Doi a festivalului se va desfășura între 19-21 august 2011 la Muscel (Dâmbovița). Printre trupele prezente pe afiș se numără Partizan, Marcian Petrescu și Trenul de Noapte, Niște Băieți ș.a.

Muscel cLoverFest este singurul festival de coveruri din România, desfășurat în spații neconvenționale. Festivalul promovează ideea de cover ca inovație și aport de originalitate, ca experiment muzical. Pe scenă sunt invitate nu doar trupele-tribut, ci mai ales trupele care își arată măiestria în reinterpretarea pieselor celebre.

Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dâmbovița) este situat la aproximativ 130 de km de capitală pe drumul București-Târgoviște-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.


Live Music@cLoverFest

Vineri, 19 august
Gang Band Acoustic
Panic Depression
Adi Manolovici Syndikate
Marcian Petrescu și Trenul de Noapte
Coming Back to Live

Sâmbătă, 20 august
Open Mike / New Entry Section
C.O.D.
Niște Băieți
Sarmalele Reci
Partizan

Duminică, 21 august
Open Mike / New Entry Section
Petre & Kindlein Acoustic Experience
Glissando


Evenimente conexe festivalului

Open Mike / New Entry Section - scenă deschisă publicului. Amatorii sunt invitați să cânte coveruri. Secțiune dedicată trupelor tinere sau formate ad-hoc. În curand vom anunța regulamentul de înscriere.

cLoverFest pe două roți: Ediția Doi este bike friendly. Pentru pasionații de MTB avem un drum numai bun de cucerit. Iar sâmbătă dimineața vă propunem o expediție pe două roți cu plecare din poiana festivalului. Treasure hunting inclus. Trimite-ne un mail pe adresa muscel.cloverfest@gmail.com cu subject "bike" pentru a te înscrie pe lista expediției desfășurate în împrejurimile Muscelului.

wood be nice: Expoziție de fotografie la Muscel. "Vernisajul" proiectului Wood Be Nice, primul proiect coerent de transpunere a imaginii pe lemn masiv, va dura trei zile. Lucrările sunt semnate de Daniel Loagăr, Andrei Cornea, Victor Dumitrescu, George Vișan, Livia Åžtefan, Tatiana Volontir.

Swing on... în livadă: Pentru amatorii de umbră prietenii noștri de la Minor Swing aduc la Muscel hamace colorate numai bune de agățat în nucii din livadă. Swing on! Åži dacă vă place puteți cumpăra unul pentru acasă.

Body painting: pentru copii și nu numai - trifoi, margarete, arici, gărgărițe și alte desene năstrușnice inspirate din peisajul muscelean.

Târg de produse agro alimentare: sătenii vă invită să degustați preparatele tradiționale specifice zonei.

CloverShop: căutați tricourile cu trei foi ale Ediției Doi!

Food&Drink: La bucătăria din poiană vă pregătim omlete, ciorbe la ceaun, frigărui și alte preparate pe grătar. Ieftin și bun, așa cum v-am obișnuit. Din zori până târziu în noapte vă invităm la terasă "să citiți" în cafele și printre (multe) rânduri de beri. Apoi mai cereți un rând...


Biletele: Abonament pentru vineri-sâmbătă-duminică: 40 lei/persoană.
Abonament pentru sâmbătă-duminică: 30 lei/persoană.
Elevii beneficiază de reducere: 10 lei/fiecare categorie de abonament. Acces gratuit în camping pe baza biletului procurat la intrare.


Muscel cLoverFest este un proiect inițiat de Fundația pentru ecoturism și agroturism Sargetia.


Ciuc Premium este berea oficială Muscel cLoverFest

Sponsori: admosfera, GoraG, Flax, CSV Meda

Parteneri: Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Primăria Moroieni, La Scriitori, Woodstock Bar, Rock School, Minor Swing, Wood Be Nice, CuMasina.net

Parteneri media: Kamikaze, iconcert.ro, Port.ro, Undesicum.ro, Biletemoca.ro, Radio Minisat, City's Best, Liberinmiscare.ro

Contact: Stela Nadoleanu, Head of Communications
tel: 0721.533.991, email: stela.nadoleanu@gmail.com

http://www.cloverfest.com
http://www.facebook.com/Muscel.cLoverFest


Evenimente recomandate

Top