Noutăți și comunicate

Mungo Jerry, The Troggs, The Animals, The Yardbirds - British Legends Night la Sala Palatului

ANULAT !!!
16 aprilie 2014
Mungo Jerry, The Troggs, The Animals, The Yardbirds - British Legends Night la Sala Palatului
Miercuri, 16 aprilie 2014, hit-urile care au scris istoria muzicii în topuri, în încasări, dar mai ales în inimile publicului, vor răsuna la Sala Palatului din Bucuresti, în Nopatea Legendelor Britanice. "In The Summer Time", "Wild Thing", "The House of The Rising Sun", "A Heartful of Soul" sunt doar câteva exemple din cea mai pură și autentică muzică britanică, ce vor transforma seara de 16 aprilie într-una legendară.

Muzica britanică a avut cel mai mare impact asupra dezvoltării genului rock, dând lumii o parte dintre cei mai buni muzicieni și contribuind considerabil la dezvoltarea altor genuri muzicale. Trupele care vor urca, pe rând, pe scena Sălii Palatului în "British Legends Night" susținând recitaluri de aproximativ 40 de minute fiecare, sunt: Mungo Jerry, The Troggs, The Animals si The Yardbirds. Publicul va avea, astfel, ocazia unică de a întâlni și a se bucura în aceeași seară, de figurile legendare ale unor trupe care au scris istorie în muzică.

Mungo Jerry a compus și a lansat în 1970 hit-ul "In The Summer Time", considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor. Piesa s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariția pe piață, înregistrând până în prezent peste 30 de milioane de unități vândute.

Mungo Jerry - In the Summer Time
http://www.youtube.com/watch?v=wvUQcnfwUUMThe Troggs reprezintă una dintre cele mai influente trupe rock și punk, care a inspirat toate generațiile de muzicieni, între care Iggy Pop, The Ramones, R.E.M. sau Jimi Hendrix, care a realizat un cover după piesa "Wild Thing", numind-o "imn național". Britanicii sunt autorii unor hit-uri precum: "Wild Thing", "With a Girl Like You", "Love is All Around".

The Troggs - Wild Thing
http://www.youtube.com/watch?v=4qHX493bB3UThe Animals fac parte din fenomenul cunoscut în America sub numele de "British Invasion". Înființată în anul 1963, trupa The Animals a făcut istorie în rock-ul mondial cu hit-urile "The House of The Rising Sun", "We Gota Get Out of This Place" și "Don't Let Me Be Misunderstood". La un an de la debut, formația a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

The Animals - The House of the Rising Sun
http://www.youtube.com/watch?v=MgTSfJEf_jMThe Yardbirds este trupa în care au activat trei dintre cei mai importanți chitariști ai lumii: începând cu Eric Clapton, care a fost înlocuit de Jeff Beck, la rândul său înlocuit de Jimmy Page. După ce a înregistrat un album cu trupa, Page și-a făcut o trupă nouă, căreia inițial i-a spus "The New Yardbirds", înainte să-i schimbe numele în "Led Zeppelin".

The Yardbirds - A Heartful of Soul
http://www.youtube.com/watch?v=f9mQkFpkShgBritish Legends Night este o sărbătoare a muzicii!
British Legends Night live, la Sala Palatului, miercuri, 16 aprilie, ora 19.30.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.

Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de: 80 lei, 110 lei, 160 lei, 200 lei. Pentru categoria Vip, prețul unui bilet este de 280 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă