Noutăți și comunicate

Motive pentru a vedea concertul Celelalte Cuvinte - 30 de ani

8 decembrie 2011
Motive pentru a vedea concertul Celelalte Cuvinte - 30 de ani
Joi, 8 decembrie 2011, la Sala Palatului din București are loc de la ora 20:00 concertul aniversar "Celelalte Cuvinte - 30 de ani". Câteva motive pentru care participarea la eveniment este un "must":

1. Celelalte Cuvinte e o trupă-legendă. De 30 de ani pe scenă, cu foarte puține schimbări de componență.
2. Sunt dovada fidelității și a crezului urmat. 4 din cei 5 membri ai trupei sunt în Celelalte Cuvinte de 30 de ani. Cel mai nou, Tiberiu Pop, are "doar" 25 de ani vechime.
3. Sunt ca vinul de calitate: mai buni cu fiecare an. Sunt instrumentiști excelenți, iar vocalul Călin Pop e într-o formă de zile mari. Veți vedea ce înseamnă o trupă închegată.
4. Chiar dacă de-a lungul anilor și-au schimbat stilul, și-au păstrat mereu coerența.
5. Cu ocazia acestui concert, înregistrează primul album live și primul dvd live din carieră - poți fi o parte din acesta.
6. "Moțu" Pittiș i-a descoperit și i-a susținut.
7. E rock progresiv, autentic.
8. A pornit ca o trupă de liceu, s-a transformat în trupă de facultate și apoi a devenit una dintre cele mai iubite trupe din rock-ul românesc.
9. Tobele lui Tinu au devenit legendă: ocupă 3 x 3 metri pe scenă, 16 canale pe mixer. Sunt cât un autoturism de teren și valorează cam tot atât.
10. Au o poftă de cântat, cum rar întâlnești, chiar și la trupe de adolescenți. Setlist-ul de la Sala Palatului are 3 ore.
11. Vor fi proiecții cu trupa din toate perioadele.
12. Ca să auzi live, în același concert "Iarbă prin păr", "Dacă vrei", "Armaghedon" și "Zmeie". În plus, ai ocazia de a asculta lucrarea rock "Oglinda" - o lucrare de 20 de minute, 6 acte.

Reguli acces:
- Accesul publicului se va face începând cu ora 19.00
- Concertul va începe la ora 20.00.
- Este interzis accesul cu orice aparatură video
- Este permis accesul cu aparat foto, cu obiectiv nedetașabil. Fotografii profesioniști au accesul permis pe baza acreditărilor de presă
- Biletele se vor putea achiziționa și de la Casa de bilete a Sălii Palatului. Prețul va rămâne nemodificat.

După concert, fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a primi autografe și de a petrece împreună cu trupa în Jukebox Venue. Afterparty-ul va avea loc imediat după terminarea concertului de la Sala Palatului, după orele 23:00. Intrarea este liberă.

Un eveniment prezentat de Mișcarea de rezistență și susținut de Farmexpert.
Parteneri: Proges, News Outdoor România, Hotel Răzvan București, Bubu Booking House.
Recomandat de Rock FM.
Parteneri media: Jurnalul Național, Ring, Åžapte Seri, Zile și Nopți, Metalhead, Realitatea.net, Best Music, Maximum Rock, Metalfan, Port.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, VoxPublicaEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă