Noutăți și comunicate

Mircea Baniciu va canta alaturi de Bosquito pe 13 ianuarie la Arenele Romane

13 ianuarie 2017
Mircea Baniciu va canta alaturi de Bosquito pe 13 ianuarie la Arenele Romane
Vineri, 13 ianuarie 2017, indragitul artist Mircea Baniciu va fi alaturi de baietii de la Bosquito in cadrul show-ului "Sa nu spui ce-am facut aseara” de la Arenele Romane. Mircea Baniciu se alatura lui Roman Iagupov de la Zdob si Zdub, de asemenea invitat special in acest show. Multi alti invitati vor fi anuntati in curand.Desi nu mai are nevoie de nicio prezentare, Mircea Baniciu, reuseste sa faca din fiecare aparitie a sa, una unica, de neuitat. Plin de o sensibilitate aparte care reflecta maretia sufletului sau, maestrul Baniciu va fi o surpriza deosebita pentru toti cei care vor veni la Arenele Romane.

(2) MirceaBaniciuvacantaalaturi..._vwrvSD76.jpg
Bosquito va invita pe 13 ianuarie la Arenele Romane, la show-ul "Sa nu spui ce-am facut aseara", un show in care surprizele se vor tine lant!

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa "Intuneric in culori" alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la oferta urmatoarele preturi:
- Golden Circle (in fata scenei) - 65 de lei
- Acces General - 45 de lei

In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 70 de lei Golden Circle, respectiv 50 de lei Acces General.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau Orange cu plata pe abonament sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Top