Noutăți și comunicate

Mircea Baniciu & Band pe 21 februarie la Hard Rock Cafe

4 februarie 2014
Mircea Baniciu & Band pe 21 februarie la Hard Rock Cafe
Primavara incepe mai devreme la Hard Rock Cafe! Seara de vineri, 21 februarie 2014 este rezervata unui concert select, in care cele mai indragite piese din repertoriul lui Mircea Baniciu vor fi puse in valoare de parfumul de epoca si imblodurile rock'n'roll.

Mircea Baniciu este un reper al scenei folk-rock ce nu mai are nevoie de introducere: de numele sau se leaga in mod inseparabil hituri precum "Tristeti provinciale", "Dealul cu dor", "Pisica neagra", "Intoarcereala Orient", "Vinovatii fara vina", "Miruna", "Andrii Popa", ori "Esarfa in dar."

Mircea Baniciu va fi acompaniat de doi muzicieni cunoscuti, impreuna cu care sustine de fiecare data concerte de neuitat: Vlady Cnejevici - claviaturi si Teo Boar - chitara.

In decursul unei cariere de aproape patru decenii destinul muzical al lui Mircea Baniciu s-a impletit, pentru o vreme, cu cel al legendarei trupe Phoenix, apoi s-a contopit cu existenta Pasarii Colibri si s-a concretizat in nenumarate concerte si materiale discografice.

Pentru concertul dela HardRockCafe sunt in vanzare trei categorii de bilete:
- Categoria Vip - 120 Ron (intalnire & poza, afis & Cd cu autograf)
- Categoria I - 80 Ron - loc la mese, in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, directla Hard RockCafe )
- Categoria Ii -60 Ron - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, directla Hard RockCafe )

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.



Evenimente recomandate

Top