Noutăți și comunicate

Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe

25 septembrie 2015
Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe
Vineri, 25 septembrie 2015 de la ora 22:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert cu Mircea Baniciu si trupa sa.



O voce legendară revine la Hard Rock Cafe. BestMusic Live Concerts te invită pe 25 septembrie 2015 la un concert select, în care vei regăsi refrene rock pline de atitudine, dar și fermecătoare „tristeți provinciale”, istorisite pe note muzicale de Mircea Baniciu and Band. Vino să cânți „Pisica neagră”, „Vara la țară”, „Eșarfa” și multe alte melodii ale îndrăgitului artist.

Încă din copilărie destinul lui Mircea Baniciu a fost marcat de vocația pentru muzică. Însă „examenul de maturitate” l-a trecut odată cu intrarea în trupa Phoenix, în 1971. Din acea perioadă datează piese precum “Nunta”, “Negru Vodă”, “Mugur de fluier” și “Andrii Popa”.

Aproape un deceniu mai târziu, în 1981, Mircea Baniciu a făcut un nou pas important, de data aceasta ca parte a unei cariere solo, cu albumul ce a inclus piesele “Vara la tară”, “Tristeti provinciale”, “În tren”, “Rânduri pentru păsările călătoare” și “Amintire”. Melodiile s-au bucurat de un mare succes și se regăsesc și astăzi în playlisturile radiourilor și în concertele artistului.

Åži anii '90 și 2000 au fost prolifici pentru Mircea Baniciu, care a continuat să activeze cu succes, atât pe cont propriu, cât și alături de Pasărea Colibri și Phoenix.

Din 2007 până în prezent, artistul urmează calea unei cariere solo, având alături un band valoros, ce îi include pe Vlady Cnejevici și Teo Boar. În această formulă va urca pe scena din Hard Rock Cafe, pe 25 septembrie 2015, de la ora 22.00.

Biletele pentru showul lui Mircea Baniciu se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele în presale au următoarele prețuri:

- 90 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 70 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 70 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei cu acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM si oferit de iCentre


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top