Noutăți și comunicate

Mintile deschise deschid minti la Radio Guerrilla

29 noiembrie 2012
Mintile deschise deschid minti la Radio Guerrilla
Joi, 29 noiembrie 2012, Radio Guerrilla implineste 8 ani. De ziua Radio Guerrilla, 8 trupe vor concerta de-a lungul zilei, de dimineata pana seara, in direct din Studiourile Radio Guerrilla. Toate concertele vor fi transmise video live (imagine si sunet) pe http://facebook.com/radio.guerrilla.

Mintile deschise deschid minti, care deschid minti, care deschid minti, care deschid minti samd. Exista in viata fiecarui cetatean cu scaun la cap un deschizator de minte, un om, o intamplare, o poezie, o situatie, un prieten, un parinte, o trupa, un refren, un bunic, un profesor, o melodie, un film, o carte samd, care l-a facut sa inceapa sa-si puna intrebari sau i-a potentat aceasta calitate, care a inceput sa-i limpezeasca orizontul, care, poate l-a facut sa aleaga un anumit drum in viata pe care merge si in prezent. Ceea ce am facut noi in ultimii 8 ani a contribuit cu siguranta la deschiderea mintilor ascultatorilor. Radio Guerrilla. Deschide minti din 2004. Este misiunea asumata si urmarita cu consecventa inca de la inceput, prin sloganul "Eliberadio". Este cat se poate de firesc ca de ziua noastra sa sarbatorim mintile deschise. Ziua Mintilor Deschise. Si asa va ramane pana cand, poate in viitor, va deveni Ziua Nationala a Mintilor Deschise, daca tot avem zile nationale pentru mici, bere, cumparaturi sau carnati. Dupa aceea, mai vedem.


Sa ne deschidem mintea prin muzica. 8 concerte pentru 8 ani, transmise video pe http://www.facebook.com/radio.guerrilla. Mai jos gasiti programul transmisiilor/concertelor. Vor dura ~ 15 minute fiecare (~ 3 melodii).

7-8  Grupul de Rezistenta
9-10  Moonlight Breakfast
11-12  The Moood
13-14  Subcarpati
15-16  East Roots
17-18  Coma
19-20  E.M.I.L.
21-22 ZOB

Sursa : Radio Guerrilla
http://www.facebook.com/radio.guerrilla 
http://www.radioguerrilla.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă