Noutăți și comunicate

Miniturneul ”Grandeur” al trupei White Walls începe joi

3 mai 2022
Miniturneul ”Grandeur” al trupei White Walls începe joi
După perioada grea și nesigură a pandemiei COVID-19, trupa constănțeană de metal progresiv White Walls este pregătită să se întoarcă la concerte și turnee! Cu forțe proaspete, va da startul miniturneului “Grandeur” joi, pe 5 mai 2022. Trupa va ajunge la București, Bacău, Cluj-Napoca, Oradea, Arad și Sibiu. 20% din încasările biletelor vor fi donate organizației UNICEF.

Formația va prezenta publicului “Grandeur”, ultimul material discografic lansat pe 23 Octombrie 2020. Nu vor lipsi piesele celebre care au adus popularitate trupei. Alături de constănțeni se vor afla și trupele locale Taking Back August (în București), Semper (în Bacău) și Revolver (în Sibiu).

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Biletele se pot achiziționa de pe AmBilet.ro aici.


Evenimente recomandate

Top