Noutăți și comunicate

Mini-turneu al trupei Casus in Romania

12 aprilie 2011
Mini-turneu al trupei Casus in Romania
Mini-turneu al trupei Casus in Romania
In perioada 12-16 aprilie 2011, trupa germana Casus va sustine un mini-turneu in Romania. Originar din Hildesheim, de langa Hanovra, grupul Casus este unul din tinerii reprezentanti ai prolificei scene underground germane, puternic influentat de trupe ca Morgoth, Fleshcrawl sau Immolation.

Refuzand din start ocultimsul, magia neagra, satanismul si alte influente horror / gore, Casus isi axeaza textele pe latura spectaculoasa fenomenelor cotidiene (conflicte armate legate de dominatia economica si de resursele de petrol, accidente ecologice, influenta malefica mass-media in viata oamenilor obisnuiti, drama individului in societatea actuala), grefate unui death metal dominat de tempouri grave, alternate cu pasaje in viteza si doua voci de infern care amintesc de vocalizele primelor Cannibal Corpse. Dupa doua materiale demo si mai multe concerte sustinute peste tot in Germania, Casus semneaza un angajament cu labelul romanesc Axa Valaha Productions pentru lansarea primul material oficial, sub forma mini-albumului autointitulat, disponibil incepand cu data de 15 aprilie 2011.

Cu o durata de aproximativ 20 de minute, mixat si masterizat de Torge Liessmann de la goreKing Productions, cunoscut publicului de pe vremea cand activa in faimoasa trupa germana The Ocean, cu o coperta semnata de cel mai faimos artist graphic roman din zona metal, Costin Chioreanu de la Twilight13Media, si incluzand sase piese brutale si nervoase, acest prim material oficial al cvintetului teuton demonstreaza capacitatea acestui grup sincer si intens de se numara printre tinerii reprezentanti ai carnagiului auditiv terminal dintre granitele Germaniei.
Cu ocazia lansarii mini-albumului de debut, Casus ajunge in Romania pentru trei aparitii live, la Cluj-Napoca, Brasov si Bucuresti, alaturi de mai multe trupe valoroase din Romania si din strainatate, totul organizat in colaborare cu partenerii de la Welcome2Cluj si Metalsupport.

Datele mini-turneului romanesc sunt:
- 12 aprilie 2011 - Cluj-Napoca in Irish & Music Pub - alaturi de Malpraxis, bilet 10 lei;
- 15 aprilie 2011 - Brasov in club Rockstadt - alaturi de Mastic Scum, Necrovile, Code Red;
- 16 aprilie 2011 - Bucuresti in club Fabrica - alaturi de Mastic Scum, Necrovile, Psychogod.

Mini-turneu al trupei Casus in Romania

Mai multe detalii despre trupa Casus puteti gasi la www.myspace.com/casusdeath

Sursa : Axa Valaha Productions.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top