Noutăți și comunicate

Mihai Margineanu & Band te asteapta pe 20 octombrie la Hard Rock Cafe

20 octombrie 2016
Mihai Margineanu & Band te asteapta pe 20 octombrie la Hard Rock Cafe
Joi, 20 octombrie 2016, începând cu ora 21:30, Mihai Margineanu & Band te invită la Hard Rock Cafe la un show autentic, anecdote savuroase și hituri pe saturate. Vino să cânți “Mă iubește femeile”, ”Gore din Chitila”, “Zarița” sau “Jana” într-o seară în care distracția nu are limite!



Mihai Mărgineanu este un artist prolific și una din cele mai simpatice și neconvenționale figuri ale scenei actuale.

Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta, dansează nestingheriți și râd în hohote, pentru că showurile lui vin garniste cu glume bune și texte meșterite cu mult haz.

Biletele pentru showul din 20 octombrie pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 75 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Top