Noutăți și comunicate

Mihai Margineanu - aviatia da senzatia

29 mai 2014
In urma cu cateva zile, Mihai Margineanu si celebra-i trupa, invitati sa sustina un concert pentru o renumita companie americana intr-un superb resort din Murighiol, au trecut prin momente dificile.

1-Mihai_Margineanu_-_aviatia_da__ZCbRqhR2F.jpgCunoscut deja pentru pasiunea pe care dezvoltat-o dar si pentru calitatile reale de aviator, Mihai Margineanu a decis sa isi i-a colegii de trupa si sa se deplaseze cu avionul catre locatia evenimentului, aterizand fara probleme pe Aeroportul Tulcea. A doua zi, insa, comandantul Mihai si-a imbarcat din nou trupa pentru intoarcerea acasa si, dupa ce a efectuat toate formalitatile si manevrele specifice decolarii, dupa ce a aliniat avionul in capatul pistei, dupa ce a bagat motorul in plin si a inceput sa prinda viteza mare pentru desprinderea de sol, baietii din trupa au tras o sperietura grava, atunci cand au simtit ca avionul franeaza brusc de la 150 km /h pana la oprirea totala a acestuia.

Adevarul este ca, spune Cristi Horia (Vioara), "vitezometrul nu indica corespunzator, iar Margineanu a decis sa nu decoleze pana nu remediaza problema." Desi, ar fi putut fi o gluma, vinovatul a fost de fapt, un tantar care isi facuse de cap in priza de presiune statica si reusise sa dea peste cap toate aparatele de bord ale avionului.

Scapati din aceasta intamplare, nevatamati, dar cu o sperietura de proportii, Mihai Margineanu si trupa sa au revenit in capitala si vor ramane aici pentru pregatirile super concertului, intitulat "Haimanalele la Cinema".

Cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei dar si alte surprize vor rasuna pe scena de la Cinema Patria, luni, 2 iunie 2014 incepand cu orele 20:00.

Cei care nu doresc sa rateze sansa de a-l revedea pe Mihai Margineanu cantand Live, isi mai pot achizitiona bilete din reteaua Vreau Bilet - la Unirea Shopping Center, etj.2, Libraria Eminescu (D'Arte Foto), in magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria si online prin http://www.vreaubilet.ro.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă