Noutăți și comunicate

Mihai Cosmescu a lansat videoclipul 'Free'

21 iulie 2022
Mihai Cosmescu a lansat videoclipul 'Free'
Mihai Cosmescu a lansat primul sau single - 'Free' - însoțit de un videoclip în regia lui Andrei Grigore.

"Free" este o piesă în stilul alternativ, definită de accente rock și folk-rock. Cântecul, compus de Mihai și produs de către Andrei Grigore la Demisec Records, este o adevărată declarație de libertate, de la versuri până la faptul că a fost creat și imprimat fără compromisuri, fără încercarea de a se alinia vreunui trend.

Mihai Cosmescu spune că:
piesa asta este despre faptul că toți tânjim după libertate și doar noi înșine ne putem crea libertatea respectivă, în primul rând în interior. Tot ce se vede în exterior este o consecință a acestui fapt, nu un declanșator. este despre momentul în care realizezi că doar tu te poti elibera din orice loc sau situație și că poți fi absolut tot vrei să fii, în primul rând liber.
https://youtu.be/0djpcYoh9Ik
Chitarele acustice și vocile de fundal au fost imprimate de Mihai, iar solo-ul de chitară electrică de către Andrei Grigore, care a și regizat videoclipul. Mixul și masterul, precum și montajul și colorizarea îi aparțin lui Marian Nica.

Cât despre clip, întreaga poveste s-a născut tocmai din ideea de transformare, din a schimba, în cazul acesta, o motocicletă mare, de touring (cu bagaje, cu parbriz și așa mai departe), într-o motocicletă simplă,"naked", LIBERĂ.

În videoclipul “Free” apare chiar motocicleta lui Mihai, un Harley Davidson Softail Custom FXSTC unic în România, pe care artistul a “demontat-o” și reconstruit-o el însuși pentru acest videoclip. Biker pasionat, Mihai are Bestia (cum își numește el cu afecțiune motocicleta) de 4 ani, timp în care a transformat-o dintr-un model deja unic într-o adevărată operă de artă, care atinge 200 km/h ca și când ar zbura și nu trece niciodată neobservată pe șosele.



Despre Mihai Cosmescu

Mihai Cosmescu a început să cânte, vocal și mai apoi la chitară, de mic, în timp adăugând și pianul la lista de "jucării", cum le numeste el. Este interpret și compozitor, a participat la festivaluri de folk și rock, în 2006 punând în scenă, la Pitesti, spectacolul "Transacoustic Dream" - un concept autobiografic care trecea de la chitară clasică la folk, apoi la rock'n'roll și rock.

Din 2010 locuiește în București, unde a făcut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, împreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alături de Janin Pasniciuc și Andreea Verde, iar acum, după o pauză considerabilă, s-a reunit cu Andrei și Navi Grigore, cu care, la Demisec Records, compune, cântă și se joacă.

Mihai experimentează cu tehnica de Live Looping (pe care Ed Sheeran a adus-o în mainstream în ultima perioadă) de aproape 10 ani, reușind să creeze un show captivant și complex ca sonorități, cu piese originale și cover-uri interpretate într-o manieră mereu surprinzătoare.

Mihai Cosmescu pe Social Media

www.instagram.com/mihai.cosmescu.music
https://www.youtube.com/channel/UC4UabHmDHBlLTdGRatNT0Tg
https://mihaicosmescu.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Top