Noutăți și comunicate

Michale Graves (ex Misfits) va sustine un concert in Club Quantic

9 ianuarie 2019
Michale Graves (ex Misfits) va sustine un concert in Club Quantic
Miercuri, 9 ianuarie 2019, Michale Graves (ex Misfits), vocea inconfundabila a perioadei de aur a trupei, vocea pieselor Dig Up Her Bones sau Descending Angel, va sustine un concert la Bucuresti, in club Quantic!
In deschidere vor canta THE CRIMSON GHOSTS o trupa de horrorpunk din Germania.

Michale Graves este un artist din Statele Unite a carui cariera a inceput in 1995 cand a preluat rolul de solist al formatiei Misfits. A cantat alaturi de formatia de horror punk pana in 2000 iar ulterior a mai urcat pe scena cu acestia cu diferite ocazii. La 5 ani de la plecarea din Misfits si-a inceput cariera solo, lansand in 2005 albumul Runk Rock is Dead. Intregul material a fost compus si inregistrat intr-o singura luna.

Face parte si din proiectul lui Marky Ramone, tobosarul binecunoscutei trupe Ramones. In afara de colaborarea cu Ramone, Graves a mai cantat alaturi de Trivium, vocea sa putand fi auzit pe piesa 'I Don't Wanna Be (A Superhero), piesa pe care a scris-o alaturi de Matt Heafy. In plus a mai fost guest musician pentru diferite formatii importante de punk din Rusia sau Suedia.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara si au urmatoarele preturi:
- presale: 40 lei
- la Acces : 50 lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top