Noutăți și comunicate

MGLA va sustine 3 concerte in Romania, in luna septembrie

13 - 15 septembrie 2022
MGLA va sustine 3 concerte in Romania, in luna septembrie
MGLA se va întoarce în România în luna septembrie! Trupa va susține trei ritualuri live în București, Iași și Cluj-Napoca. Biletele se pot achizitiona online de pe iabilet.ro.

Dupa ce in 2019 au surprins publicul roman cu un show fascinant la Bucuresti, la doar o luna dupa ce facusera acelasi lucru pe scena Rockstadt Extreme Fest, MGLA se intoarce in Romania pentru trei concerte succesive din cadrul turneului est-european programat in luna septembrie. Ca si in cazul precedentului concert de la Bucuresti, cele trei date confirmate reprezinta o co-productie dintre Axa Valaha Productions si Final Step Productions, in parteneriat cu Left Hand Sounds / No Solace, managementul oficial al MGLA.

Cele trei concerte din Romania se vor desfasura dupa urmatorul program:
  • Marti, 13.09.2022 Bucuresti @ Quantic
  • Miercuri, 14.09.2022 Iasi @ Underground
  • Joi, 15.09.2022 Cluj-Napoca @ /Form Space
Pretul primelor 100 de bilete pentru fiecare dintre cele trei concerte este de 89 lei, in exclusivitate prin intermediul celei mai importante platforme de ticketing din Romania Iabilet.ro.
Alte doua trupe poloneze vor fi confirmate in deschidere, detalii in cel mai scurt timp!

MGLA reprezinta in acest moment varful de lance al celei de a doua generatii Black Metal poloneze. Cu o activitate prodigioasa in ultimii cincisprezece ani, ce include patru albume de studio, trei EPuri, doua compilatii si un debut controversat pe splitul “Crushing the Holy Trinity” alaturi de Deathspell Omega, Clandestine Blaze sau Musta Surma, cu multe sute de aparitii live peste tot in lume, MGLA a devenit, alaturi de Behemoth, cel mai important produs de export al scenei Black Metal poloneze, cu un stil influentat de generatia scandinava a anilor ’90, puternic inspirat de Darkthrone, un amestec de riffuri rapide si pasaje lente si hipnotice, intr-un echilibru fin de agresivitate si aparenta deziluzie.

O coproducție Axa Valaha Productions și Final Step Productions în parteneriat cu Left Hand Sounds.


Evenimente recomandate

Top