Noutăți și comunicate

METROCK incinge atmosfera la KEMPES & REZIDENT EX VIP after party

29 august 2012
METROCK incinge atmosfera la KEMPES & REZIDENT EX VIP after party
Pentru cei care achizitioneaza bilete VIP la concertul Kempes și Rezident Ex din 21 septembrie, seara nu se va incheia odata cu singurul show pe care trupa il va sustine in capitala. Sarbatoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, la care Ovidiu Ioncu Kempes (voce), Adrian Popescu (chitara) Christian Podratzky (bass), Florin Cvasa (tobe), Tavi Iepan (chitara) și Matthias Lange (chitara) vor fi prezenti pentru autografe, poze și pentru a-i saluta personal pe cei mai infocati fani. Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Daca Rezident Ex va fi acolo pentru a petrece in compania fanilor, cei de la METROCK se vor afla in Ageless Club pentru a incinge atmosfera, cu un recital plin de vigoare.

Formatia, ce aduce in fata publicului sonoritati power metal, a luat fiinta in anul 1980, iar in anii 90' a fost prezenta pe scena evenimentelor rock majore desfașurate in tara. Unele dintre cele mai apreciate aparitii au fost concertele sustinute in deschiderea unor artiști precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band. In ultimii doi ani trupa a sustinut recitaluri pe scena evenimentelor importante ale momentului: Rock The City (2011), Festivalul Club A (2011) și OST Fest (2012). Printre piesele cel mai indragite ale trupei se numara: Mother, Stranger, Kill These Hookers și Untermensche.

In prezent Metrock inseamna: Cristi "Zapada" Ionita - voce, George Patranoiu - chitara, Vlady Sateanu - bass, Ovidiu Condrea - tobe.  

Pentru concertul Rezident Ex și Desant din 21 septembrie sunt in vânzare doua categorii de bilete:
- Acces general - 60 RON
- Bilete VIP - 100 RON (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afișul evenimentului semnat de artiști)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artiști, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librariile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.rohttp://www.blt.ro,   http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe http://www.rezervariclub.ro. Platești online,  cu cardul, unul sau mai multe bilete și primești un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă