Noutăți și comunicate

Metallica a spart recorduri la vânzările de bilete

1 octombrie 2018
Metallica a spart recorduri la vânzările de bilete
Biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor s-au vândut în timp record, în 24 de ore de la punerea în vânzare generală. Concertul va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională din București, și face parte din turneul european WorldWired.

Ziua de 28 septembrie a marcat un moment crucial în industria de live entertainment din România și cea mai rapidă vânzare din istoria concertelor de până acum, dar cu siguranță nu o noutate pentru show-urile Metallica din acest turneu. E dovada că Metallica este în continuare una dintre cele mai mari trupe rock din lume, interesul și entuziasmul fanilor fiind și motivul pentru care biletele s-au epuizat într-un timp atât de scurt.
Bilete pentru toate categoriile au fost puse în vânzare generală pe 28 septembrie, începând cu ora 10:00, și în aproximativ 3 minute au fost epuizate mai multe categorii, existând zeci de mii de accesări simultane ale site-urilor de bilete. Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc în tribune. Pe parcursul zilei, în urma discuțiilor cu echipa de producție a turneului, au mai fost eliberate locuri în mai multe categorii (inclusiv gazon) și puse direct la vânzare.

Au fost disponibile contingente limitate de bilete în perioada de presale. Deși nu este o procedurăcomună pentru România, perioada de presale a fost valabilă pentru toate concertele din turneul european WorldWired anunțat pe 24 septembrie, fanii trupei fiind obișnuiți cu acest mecanism.

Eventim și Iabilet sunt singurii distribuitori autorizați de bilete, iar cei care achiziționează bilete din alte surse, inclusiv de pe site-uri de revânzare precum Viagogo, nu au garantat accesul la concert.


Evenimente recomandate

Top