Noutăți și comunicate

Metal Orient Express Bucuresti

17 aprilie 2008
Metal Orient Express Bucuresti
Pe 17 aprilie 2008 sunteti invitati de catre Asociatia PhenomenOn, Asociatia Culturala Est Vest si Live Metal Club la Metal Orient Express Bucuresti in Live Metal Club Bucuresti. Intrarea se face de la ora 19:00 si pretul biletului este de 15 ron. Trupele participante sunt:


BABYLON PRESSION - (Marsilia, Franta) - Metal/Hardcore/Punk - http://www.myspace.com/babylonpression, http://www.babylon-pression.com/
Formatie originara din Marsilia (Franta), BABYLON PRESSION s-a format in 1998, alaturandu-se repede colectivului CORIACE (Tripod, Eths, Fis(ch)er, ).
BABYLON PRESSION inseamna cinci muzicieni, din care doi solisti foarte complementari, ce permit o presanta scenica foarte energica. Formatia practica un " Fusion " cu influente foarte variate, rap, ragga pe un fond metal. Mai multe demouri, dintre care notabilul " Classe X " (2001), le permite realizarea de zeci de concerte in Franta.
Trupa revine in 2004 cu primul album " Negative Generation ", album ce s-a bucurat de o critica foarte buna. Semand cu Sriracha, BABYLON PRESSION realizeaza un turneu cu zeci de concerte in Franta, Belgia si Elvetia.
Cel de-al doilea album " Travaille, consomme et meurs " (Munceste, consuma si mori), este intr-un spirit mai metal, mai hardcore, datorita plecarii unuia dintre solisti si cooptarea lui Roswell (ex-Eths) la bas. Muzica rarmane la fel de directa si textele vevendicative, ceea ce demonstreaza ca BABYLON PRESSION are un loc important in decorul muzical francez. Albumul este urmat de un turneu la nivel european


ZEROSCAPE - (Toronto, Canada) - Alternative/ Rock/Metal - http://www.myspace.com/zeroscape, http://www.zeroscapemusic.com/
ZEROSCAPE este un cvartet canadian ce fuzioneaza metal, hardcore, reggae, hip-hop si soul, intr-un un conctail muzical alternativ si heavy, puternic si unic. In nici un caz nu trebuie pierduta experienta unica a prestantei scenice explozive si unice.
ZEROSCAPE a fost fondata pe aceste principii : nici o limita nu este respectata sau acceptata. Astfel, muzica grupului canadian este viloenta, infecta, electrica, plina de viata si melodica in acelasi timp.
Trupa a realizat primul album in septembrie 2004, intitulat Braille, ce a fost urmat de un turneu in Canada si in Europa (sase luni in sapte tari europene, in cadrul unui turneu independent).
In 2006, ZEROSCAPE realizeaza cel de-al doilea album "And if this is the End, I will ". Un nou maraton european include de aceasta data si un concert in Romania (Rock la Mures). Trebuie recuperat timpul pierdut, deoarece ZEROSCAPE sunt in misiune. Lumea intreaga trebuie sa le asculte muzica, oricare ar fi mijloacele si costurile


DIRTY SHIRT - (Seini, Maramures, Romania) - Metal/Industrial - http://www.myspace.com/dsromania, http://www.www.dirty-shirt.net
Cu o muzica originala, dinamica, ce imbina intr-o maniera surpinzatoare genuri considerate "incompatibile" (de la industrial metal la folclor, trecand prin new metal, hardcore, alternative, electro, funk ) DIRTY SHIRT isi autodefineste stilul ca fiind Industrial Mioritic. Evident, trupa nu isi impune absolut nici o limita, atat muzical cat si conceptual. Astfel, DIRTY SHIRT prezinta cu deinvoltura piese serioase cu teme sociale (Revolution), subiecte personale sau introspective (Skizo, Tell me why, Loneliness) sau mesaje pacifice (East West); dar in acelasi timp creatii ce ies din standarde si care surprind auditoriul: parodii muzicale (Blagosloveala, 3Color), inspiratii din versurile copilariei (Luna, Sandu Porcu'), prelucrari explozive (Pittbull Terrier, Kentacidis), folcor impins la extrem (UB, Bolnav). Nu ne surprinde faptul ca sunt piese in limba romana, altele in engleza sau chiar in franceza si ungureste. Cu o prezenta scenica plina de energie, trupa impresioneaza atat pe scenele romanesti dar si in strainatate.

PHENOMENON - (Bucuresti, Romania) - Rock/Metal - http://www.myspace.com/phenomenonband, http://www.phenomenon.ro

Vizitati http://www.youtube.com/v/_p1tENaczxg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă