Noutăți și comunicate

Metal Allegiance confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2018

9 ianuarie 2018
Metal Allegiance confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2018
Heavy metalul este mai mult decat un gen muzical, mai mult decat o atitudine. Este un stil de viata, o comunitate, un trib ce uneste oamenii la nivel cultural.

In acest spirit a fost creat Metal Allegiance, supergrupul ce va ajunge pentru prima data in Romania, in formula de baza Mike Portnoy (SONS OF APOLLO, ex-DREAM THEATER), Alex Skolnick (TESTAMENT), David Ellefson (MEGADETH) si Mark Menghi, alaturi de o serie de invitati speciali din alte trupe de renume.

Considerand ca formatia si-a creat un obicei din a concerta alaturi de invitati speciali din formatii precum Lamb Of God, Slayer, Exodus, Gojira, Sepultura sau Pantera, cu siguranta showul de la Rockstadt Extreme Fest va fi unul ce va intra in istorie.

Este intocmai varianta Avengers a scenei heavy metal.

'Numele supergrup este deseori folosit pentru Metal Allegiance, dar pentru mine e vorba de mai multe supergrupuri. Este vorba de unitate. Cuvantul alianta este perfect. Compunem si cantam muzica pentru fanii metal.' declara Ales Skolnick.

La Rockstadt Extreme Fest, Metal Allegiance vor prezenta al doilea album din cariera ce urmeaza a fi lansat via Nuclear Blast, alaturi de cele mai celebre piese din istoria muzicii heavy metal, impreuna cu invitatii lor speciali.

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, promitem ca editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu siguranta vom avea surprize pregatite, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat.

230 lei = 13.11.2017 - 4.02.2018
270 lei = 5.02 - 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului

Pana in acest moment au confirmat POWERWOLF, CONVERGE, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, BELPHEGOR (Totenritual Ceremony) MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, INFEST si KISTVAEN (Special 10 anniversary show).

Biletele sunt disponibile online cat si in retele locale via:

http://www.rockstadtextremefest.ro
http://www.myticket.ro
http://www.bilete.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă