Noutăți și comunicate

Mesajul trupei Helloween catre publicul din Romania (video)

4 octombrie 2017
Mesajul trupei Helloween catre publicul din Romania (video)
Vineri, 15 decembrie 2017, sunteti invitati la concertul trupei Helloween la Romexpo din Bucuresti.



Numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat concert rock al finalului de an a început. Helloween va concerta pe 15 decembrie la Romexpo și va oferi un show fulminant de peste 2 ore.

Michael Kiske și Andi Deris au ținut să transmită un mesaj fanilor muzicii rock din România promițându-le că vor avea parte de un “show lung și fabulous”. Urmăriți întregul mesaj video aici:

https://youtu.be/J7HoLH0GAek

Cei doi vocaliști ai trupei vor veni împreună cu colegii lor Kai Hansen, Michael Weikath și Sascha Gerstnerl la chitară și backing vocals, Daniel Löble la tobe și Markus Grosskopf la bass, alcătuind astfel formula originală Helloween care a pus bazele subgenului power metal și a influențat generații de artiști de-a lungul timpului.
Concertul din România face parte dintr-un amplu turneu, Pumpkins United World Tour, care parcurge peste 30 de orașe de pe 4 continente, fiind poate singura ocazie pentru fani pentru a-i vedea împreună pe scenă pe muzicienii care au adus conscrarea trupei Helloween.
Biletele din sectorul Golden Cirlce au fost epuizate, iar organizatorii au suplimentat contingentul cu inca 150 de bilete care, insa, este aproape sold out.
Biletele sunt disponibile online exclusiv în rețeaua Bilete.ro și în format fizic în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, începând cu 10 aprilie 2017 și au următoarele prețuri:
- 150 RON – Normal Circle
- 250 RON - Golden Circle (doar 300 de bilete)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top