Noutăți și comunicate

Mesajul post-SoundArt Festival 2018 din partea Cavalleria Events, echipa de organizare

7 iunie 2018

La scurt timp dupa incheierea SoundArt Festival 2018, organizatorii transmit urmatorul mesaj tuturor celor care au participat la realizarea acestui eveniment:

Ne-am luat un ragaz de cateva zile sa ne odihnim dupa cele trei zile de festival, iar acum, vrem sa va multumim voua, celor implicati, care ne-au sustinut si ajutat in orice mod sa ducem experienta SoundArt mai departe!

O sa incepem cu publicul amator de stoner si prog, prezent la datorie in cele trei cluburi in care s-a desfasurat festivalul. Ne-am bucurat sa revedem prieteni vechi, cat si chipuri noi, iar energia si entuziasmul vostru ne-au motivat sa ne facem treaba cu si mai mult spor.

Bineinteles, un festival nu poate exista fara un loc de desfasurare, iar in cazul nostru au fost trei. Ne-am reintors in Quantic, unde a inceput povestea SoundArt in urma cu un an si dorim sa le multimim partenerilor de acolo: Stami, Mihaela, Emi, Dan pentru sunet si Stefan de la Green Sound Team pentru lumini si treaba de pe scena, lui Elian, Deliei si Nadiei din echipa noastra si nu in ultimul rand lui George si gastii motorizate de la Free Riders pentru tot sprijinul si pentru ca au asigurat paza si accesul in toate locatiile.

Ii multumim lui Gabi Georgescu pentru seara de SoundArt Festival 2018 din Fabrica, unde Roadkill Soda si Rrichterinvoid au dat startul evenimentului.

Pentru evenimentul din Control, tinem sa-i multumim Ralucai, lui Cristi Boc si lui Stefan pentru sunet, dar si celor de la Guitar Shop pentru ca i-au echipat corespunzator pe cei de la Klimt1918.

Multumiri sponsorilor de la Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti care au fost alaturi de noi in acest an.

Ne-am bucurat sa-i avem si anul acesta ca fotografi oficiali pe Valentin Dieratte Diaconescu si pe Gheorghe Paraschiv si le multumim ca au surprins toate momentele cheie si atmosfera SoundArt Festival 2018.

De asemenea, sa nu uitam ca SoundArt s-a desfasurat in trei orase in acest an. Pe langa Bucuresti, partenerii nostri de la Nomad Events si R&R Booking Romania au adus festivalul la Cluj-Napoca si in Timisoara.

La final, am simtit nevoia sa multumim si tuturor partenerilor media pentru preluarea materialelor legate de festival!

(1)Mesajulpost-SoundArtFestival_5KzX6c6jBJ.JPG
SoundArt Festival 2018 a adus pe scena urmatoarele trupe: Stoned Jesus, Klimt 1918, Need, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Puta Volcano, Purple Dino, RoadkillSoda, Lowbau, Rrichterinvoid, C.O.D., Melancholy, ZiqqurHat, No Good Advice, The Flying Detachment si White Ash in perioada 11 – 13 mai.

(2)Mesajulpost-SoundArtFestival_ZFqINHRRb5.jpg
(3)Mesajulpost-SoundArtFestival_7xzaKnUlaH.jpg
Asteptam cu nerabdare sa incepem sa va povestim despre SoundArt Festival 2019, asa ca va invitam sa ramaneti in contact cu noi prin pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/soundartfestival/"

Echipa Cavalleria,
Mihnea, Olivia, Octav, Elian



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top