Noutăți și comunicate

Mesajul organizatorilor post Ghost Gathering

16 iulie 2013
Mesajul organizatorilor post Ghost Gathering
Weekendul trecut a avut loc cea de-a doua editie a festivalului Ghost Gathering, relocat anul acesta la Bucuresti in Gradina Japoneza a parcului Herastrau. A doua editie a reunit pe aceeasi scena multiple nume internationale alaturi de unele dintre cele mai bune trupe din Romania, punctul comun fiind pasiunea pentru o muzica atipica, cat si pentru alte forme de manifestare a artei. Cu aceasta ocazie, organizatorii au dorit sa trimita un mesaj publicului si nu numai:

"Am trecut cu bine si aceasta editie a festivalului Ghost Gathering, dupa dificultatile logistice generate de mutarea in capitala, care ne-au solicitat mai mult decat ne asteptam.

Ca in fiecare an, efortul ne-a unit si ne-a facut sa fim mai puternici si mai intelepti. Gradina Japoneza a Parcului Herastrau ne-a rupt evident de tumultul orasului, contrar carcotelilor unora care nu fac act de prezenta la nici un eveniment, cautandu-si diverse justificari absurde.

Am avut ocazia sa vedem pe scena Ghost Gathering cateva proiecte noi si inedite, sa intalnim personalitati de exceptie. Le multumesc tuturor artistilor pentru calitatea exceptionala a prestatiei. Multumiri artistilor Christos Antoniou, Androniki Skoula si restul membrilor Chaostar pentru onoarea pe care ne-au facut-o de a participa la acest proiect. Multumim si regizorului Alexandru Nagy pentru efortul depus de a veni de la Londra si pentru calitatea piesei de teatru. Ne simtim onorati ca am putut fi gazdele lor.

2-Mesajul_organizatorilor_post_G_hzsqkOMI.jpg
Mii de multumiri lui Bogdan Apostu, Gigel Lazar si colegilor de la CIADO (Centrul International Antidrog) pentru tot sprijinul acordat si imi exprim dorinta de a colabora pe viitor si in cadrul altor proiecte sub deviza "Arta contra Drog".

Multumesc din suflet echipei FIVES, care a facut ca acest eveniment sa fie unul de calitate si apreciez efortul depus de "arhitectul" Stefan Botea si echipa lui pentru a duce totul la bun sfarsit. Calitate ireprosabila a echipei Fives!

Ca de obicei, grafica festivalului a fost creata de Costin Chioreanu, care a reusit si de data asta sa ne impresioneze, drept pentru care ii multumim si ii suntem profund indatorati.

Multumesc din nou BlackHawk Security pentru ca au fost si de data aceasta alaturi de noi si au facut in asa fel incat totul sa se desfasoare conform regulilor, sa ne fereasca de incidente neplacute si mai mult, sa ne sustina moral in momentele grele.

Personal, le multumesc colegilor mei de echipa, Olivia, Octav, Dragos, Andreea, Max, Nadia, Catalin, Miruna si tuturor celorlalti implicati in promovarea si logistica Ghost Gathering.

Ar trebui sa spun ca acest eveniment nu ar fi putut sa existe fara sustinerea unor oameni deosebiti, prieteni si iubitori ai actului cultural, ale caror nume nu le voi pomeni aici, pentru ca prefera ca gestul lor sa fie sub aura anonimatului. Ii imbratisez cu drag si le multumesc din tot sufletul.

Inainte de incheiere as vrea sa imi afirm respectul deosebit pentru echipa de voluntari care m-au impresionat la modul cel mai profund. Acesti tineri extraordinari, au fost alaturi de noi pe tot parcursul evenimentului, aproape trei nopti nedormite si au ajutat la realizarea Ghost Gathering cu o pasiune pe care eu nu o mai credeam prezenta intr-o tara in care banul a devenit zeu. Respect pentru Stefan Andrei, Alex Acky, Mircea Dinu (Bullau), Andrei Gipsy, Gigi Paraschiv, Diana, Alina si ceilalti.

Termin cu ideea ca dincolo de tot efortul celor implicati, nimic nu ar avea sens fara public. Multi sau putini, cei prezenti sunt cei capabili sa simta muzica de calitate, sa pretuiasca momentele inedite ale unui asemenea eveniment. Multumim pentru prezenta, pentru efortul de a se deplasa din alte orase ale tarii si chiar din alte tari pentru a participa la Ghost Gathering II - "The call fot the spirits".

3-Mesajul_organizatorilor_post_G_csoNr42il.jpg

In final, citez cu o nota usor comica impresia facuta de Ghost Gathering asupra unui gardian public dator sa aibe grija de Gradina Japoneza: " Domne, n-am vazut asa eveniment de cand lucrez aici de ani de zile! Numai oameni unul si unul. Linistiti, n-au facut mizerie, vorbesc cu respect... Pai daca aveam un eveniment d-asta cum avem in fiecare saptamana in Herastrau, la sfarsit erau mormane de gunoaie si scandal, aveam probleme maaari. M-a impresionat evenimentul dumneavoastra, chiar daca nu prea inteleg muzica asta. Felicitari domne, foarte frumos!" Cuvintele omului au sters toata tensiunea generata de o multime de reclamatii la comanda ale "binevoitorilor" care au vrut cu tot dinadinsul ca acest eveniment sa nu existe. Nu mor caii cand vor cainii !

Mihnea Badea


Evenimente recomandate

Top