Noutăți și comunicate

Mesajul lui Alice Cooper pentru publicul din Romania

18 mai 2016
Mesajul lui Alice Cooper pentru publicul din Romania
Luni, 6 iunie 2016, Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry vor concerta, alături de supergrupul Hollywood Vampires, în premieră la noi în țară la Romexpo.



În așteptarea super concertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj către publicul din România pe care îl puteți vedea mai jos.

https://youtu.be/o0y9uQMXG78


Artist de excepție, cu o contribuție majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil.

Alice Cooper este și cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp si Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.


În deschidere, vom avea parte de un show inedit, special pregătit pentru această ocazie, al formației Robin and the Backstabbbers.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziționa din rețeaua Eventim și online de pe http://www.eventim.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor și au prețuri cuprinse între 169 lei și 459 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM și PRO Cinema.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top