Noutăți și comunicate

Mesaj HAIL pentru fanii din Romania

19 martie 2012
Mesaj HAIL pentru fanii din Romania
Membrii HAIL! trimit un mesaj catre Bucuresti, inaintea concertului din Safe House


Supergrupul HAIL! va concerta pentru prima data in Romania, la Bucuresti, pe data de 29 martie 2012, incepand cu ora 20:00, in clubul SAFE HOUSE. In deschiderea concertului vor canta trupele POLLUTION (Serbia) si RED MAGNETIC (Romania).

Biletele pentru concertul HAIL! se gasesc online pe http://www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate Myticket, la pretul de 40 RON pana pe data de 29 Martie, urmand ca in ziua concertului pretul sa fie de 50 RON. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Event fueled by Monster Energy Romania. Linkuri oficial al evenimentului: http://www.facebook.com/events/341411015904576/

Clubul Safe House este o locatie noua cu o capacitate de peste 2000 de persoane, care se bucura de un sisteme de sonorizare si lumini excelente, un bar divers si accesibil, garderoba, toalete, siguranta si mai ales. .spatiu! Clubul este situat pe strada Popa Nan, nr 82, langa Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatie: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Statia Piata Muncii).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top