Noutăți și comunicate

Meniu de rockstar-uri pentru Helloween

29 noiembrie 2017
Meniu de rockstar-uri pentru Helloween
A rămas mai puțin de o lună până la ultimul mare show al anului. Helloween vine în România pentru prima dată în formula completă, formulă care le-a consacrat muzica și care a răspândit power metal-ul pe întreg mapamondul. Iar pentru a fi în formă și pentru a cânta alături de public cele mai tari piese din discografie, membrii Helloween au cerut organizatorilor mese bogate în vitamine, fructe de sezon și, mai ales, fructe cu iz local.

Băieții de la Helloween vor să se țină la distanță de tot ce înseamnă junk food, în schimb și-au dorit să aibă în backstage supe și salate.
Ca să-și mențină energia pentru 3 ore de show, cei de la Helloween au nevoie de multă cafea și ceai și au nevoie să fie foarte hidratați, cu apa plată și minerală.

Membrii vor să guste neaparăt și din pâinea făcută în România, dar vor și un platou de sushi, precum și mărci de vin italienesc bun și whiskey.

Concertul de pe 15 decembrie 2017 de la Romexpo face parte dintr-un turneu global pus la cale de Helloween, formația germană având în plan să străbată 30 de orașe de pe 4 continente. Este pentru prima dată când Helloween va urca pe scena în această formulă cu 2 soliști, reuniunea fiind mult dorită de fani de ani de zile. De curând, turneul și-a continuat parcursul în Europa, unde Helloween a reușit să adune peste 12000 de „pumpkin heads” în Praga.

Michael Kiske și Andi Deris au ținut să transmită un mesaj fanilor muzicii rock din România promițându-le că vor avea parte de un “show lung și fabulous”. Urmăriți întregul mesaj video aici – https://youtu.be/J7HoLH0GAek.

Pentru fanii din România este o șansă unică de a-i vedea în această formulă în concert, ținând cont de anunțul trupei conform căruia nu întrevăd în cariera lor un alt turneu de proporții similare.
Cu nu mai puțin de 15 albume de studio în palmares, formația germană a reușit să treacă testul timpului iar universul creat de Helloween care a inspirat generații continuă să fascineze sute de mii de iubitori ai rock-ului din întreaga lume.

Prețurile biletelor sunt după cum urmează:

  • Golden Circle (sub 100 bilete) – 250 de lei
  • Normal circle – 150 de lei

Biletele sunt disponibile în rețelele bilete.ro, eventim.ro și iabilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top