Noutăți și comunicate

Meet&Greet Alternative 4

9 decembrie 2011
Meet&Greet Alternative 4
Meet&Greet Alternative 4 la concertul trupelor Leafblade si Abigail de pe data de 14 decembrie 2011 in Wings Club.

Cu ocazia concertelor Leafblade si Abigail din Wings Club, publicul are ocazia sa participe la o intalnire speciala cu membrii unei alte trupe din aceeasi familie muzicala - Alternative 4, invitati pentru un meet&greet cu fanii.

Pentru ca intamplator cele doua trupe din Liverpool au concerte in aceeasi saptamana in Bucuresti, DonisArt si Cavalleria Events, organizatorii celor doua evenimente, au convenit sa bucure publicul aducand artisti din aceeasi "familie" in cadrul unui eveniment unic. Intalnirea este cu atat mai speciala cu cat Duncan Patterson (Alternative 4) este bun prieten cu Sean Jude(Leafblade) si cu Razvan Alexandru(Abigail). Pe langa faptul ca Duncan Patterson a cantat in trecut in Leafblade, relatia de prietenie dintre el si Sean Jude dateaza de multa vreme. Pe langa vechea prietenie ce ii leaga pe cei doi muzicieni britanici, Duncan Patterson se considera un fan al trupei Valle Crucis in care activa Sean Jude in anii '90 si a cantat in cateva ocazii si cu Leafblade. Primii 20 de participanti care prezinta la intrare biletul pentru concertul Alternative 4 din Bucuresti se vor bucura de intrare gratuita la concertul din Wings Club din 14 decembrie.

Concertul din Bucuresti al trupei Leafblade face parte din The Winter Waking Tour 2011, organizat de Cavalleria Events, si va avea loc in urmatoarele orase: 13 decembrie 2011 la Brasov in Club Rockstadt, la Bucuresti in Club Wings pe 14 Decembrie 2011 si la Galati in Club Zodiar pe 15 Decembrie 2011.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă