Noutăți și comunicate

Maximum Rock Festival 2016 - ultima formatie confirmata si line-up complet

26 august 2016
Maximum Rock Festival 2016 - ultima formatie confirmata si line-up complet
MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016 își deschide porțile pentru toți iubitorii de rock/metal și vă așteaptă în perioada 14-15 octombrie 2016 la Arenele Romane din București.

Åži pentru că săptămânile sunt numărate până la festival, astăzi avem plăcerea să anunțăm că *drums*... GOD – THE BARBARIAN HORDE este ultima trupă care se va alătura line-up-ului Maximum Rock Festival ! Åži nu oricum însă, căci aceștia vor veni la pachet alături de noul lor album, “Sufletul Neamului", la care au muncit mult și pe care abia așteaptă să îl împărtășească cu voi:

"La sfârșitul campaniei de strângere de fonduri, așa cum am promis, vă vom înfățișa “Sufletul Neamului", proaspăt, armonios, răsunând la Arenele Române, în octombrie. Unde? Bineînțeles, la Maximum Rock Festival! Cât despre show-ul scenic, nu vă putem spune decât că va fi condus după amprenta albumului.

Văpăile aruncate la turnarea înregistrărilor din studioul Getic Art vor fi stinse de curentul rece adus din nord de mixajul și masterul pe care Tore Stjerna de la trupa NEX le-a realizat, și care va netezi calea către urechile voastre și ale noastre. Să auzim de bine! Pentru că "Sufletul Neamului" se va auzi în curând la Maximum Rock Festival", au declarat membrii formației.

Formată în anul 1993 în orașul Iași, trupa GOD a luat naștere inițial sub numele V.O.M.A, având un stil puternic și agresiv de grind metal. între timp, formația a trecut prin mai multe schimbări, timp în care aceasta își schimbă numele în GOD, membrii trupei încep se schimbă și scot câteva albume semnificative pe care le puteți vedea mai jos.

Discografie:

"Sufletul Neamului" (Independent, LP 2016)

"Crestele Albe" (Independent, Single 2015)

"Zal Mox" (Independent, EP 2014)

"Hell & Heaven" (Khæotica Productions, EP 2006)

"Aura" (Independent, LP 2002)

"Sublime" (Bestial Records, LP 1998)

"From The Moldavian Ecclesiastic Throne" (Bestial Records, LP 1997)

"A Perennial Spleen / Iconografic & Apotropaic" (Eurostar Records, Split EP with DIES IRAE 1997)

"Iconografic III: The Antropomorphic Image" (Independent, Demo 1996)

"Iconografic II: The Eye Of Superior Knowledge" (Independent, Demo 1995)

"The Unique, Eternal And Indefinite… God!" (Independent, Promo 1994)

"Iconografic I: Your Eye" (Independent, Demo 1994)

Ce să zicem mai mult de atât? Facem socotelile, tragem linia de final și vedem: 2 zile pline de rock la maxim, 16 trupe, zone de merchandising, mâncare bună și băutură cât să vă țină energia până după miezul nopții – cam asta vă așteaptă dacă veniți. Åži sigur o să vă simțiți bine!

Pe langă GOD, alte formații precum: MOONSPELL, KAMELOT, SERENITY, BEYOND THE EXISTENCE, ANURYZM, VOTUM, IN MOURNING, AEVERIUM, TIARRA, E-AN-NA, WHITE WALLS, LACHRYMOSE, VELIAN, ARSEA și BURNING ROME abia așteaptă să cânte în fața fanilor!Dacă nu v-ați achiziționat deja un abonament, nu uitați că este disponibilă o nouă ofertă pentru toți cei care vor să vină la festival însoțiți de cineva. Astfel, dacă veniți alături de un prieten, puteți cumpăra două abonamente la prețul de 215 lei, economisind astfel o parte din sumă.

Restul abonamentelor se pot cumpăra online pe http://www.AmBilet.ro, http://www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de CiucPremium, Domeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top