Noutăți și comunicate

Maximum Rock Festival: 20 de lucruri mai putin cunoscute despre Simone Simons (Epica)

10 septembrie 2015
Maximum Rock Festival: 20 de lucruri mai putin cunoscute despre Simone Simons (Epica)
Peste o luna si un pic incepe evenimentul metal al toamnei - Maximum Rock Festival 2015. Pentru a omagia una dintre cele mai iubite trupe de Symphonic-Metal din lume - Epica - formatie care va canta in calitate de headliner la festival, va prezentam 20 de lucruri mai putin cunoscute despre vocalista Simone Simons.Pe langa o foarte buna muziciana, Simone este considerata cea mai frumoasa solista rock, clasandu-se pe locuri fruntase in topurile de specialitate realizate de reviste.

Peste 20 de trupe ( Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena, Target, For The Wicked si Elarmir, ) vor urca pe cele doua scene, din doua locatii diferite, puse la dispozitie de Maximum Rock Festival. Evenimentul se desfasoara intre 15 si 18 octombrie 2015, in Club Colectiv si la Arenele Romane din Bucuresti, prezentand spectacole ale unor grupuri de renume, de pe intreg mapamondul. Mai mult, pe langa concerte, participantii vor avea parte de targuri, workshopuri, concursuri, prezentari, happening-uri, expozitii si multe altele.

Aflati, asadar, 20 de lucruri mai putin cunoscute despre Simone Simons:

(2) Maximum_Rock_Festival_20_de_l_CECNHJuo.jpg

 1. Când era doar o copilă, era fană Spice Girls și Backstreet Boys și a vrut să înceapă o formație cu sora ei mai mică.

  2. S-a apucat să cânte clasic după ce a ascultat albumul Oceanborn de la Nightwish, Tarja Turunen fiind una dintre cele mai mari inspirații ale ei la începutul carierei.

  3. Primul concert rock la care a luat parte a fost cel al formației After Forever, în care activau Mark Jansen si Floor Jansen. Simone avea 16 ani atunci și era prietena lui Mark.

  4. Vorbind despre relația ei cu Mark, a declarat că s-au cunoscut în vara anului 2001 pe chat-ul After Forever și s-au înțeles foarte bine, fiind împreună timp de 4 ani și jumătate. După despărțire a fost mai greu, mai ales pentru că, pentru o perioadă, au trebuit să locuiască împreună. Totuși, ei știau că Epica trebuie să rămână unită și au ales să nu facă detaliile despărțirii publice.

  5. Simone a început să cânte în Epica, formația (pe) care a făcut-o faimoasă, la doar 17 ani.

  6. Nu le-a spus părinților de la început despre Epica. Abia când au avut primul show, care pica în aceeași zi cu recitalul corului din care făcea parte, a trebuit să le mărturisească secretul ei.

  7. Simone este căsătorită cu Oliver Palotai, clăparul Kamelot, care este cu 11 ani mai mare și cu 20 cm mai înalt.

  8.Cei doi au împreună un băiat pe nume Vincent, născut pe 2 Octombrie 2013.

  (3) Maximum_Rock_Festival_20_de_l_ngT21t7Ku.jpg

  9. Simone a apărut pe mai multe albume Kamelot, interpretând melodii precum „The Haunting (Somewhere in Time)” sau „House on a Hill”. De-a lungul istoriei lor, Simone a fost invitată să fie solistă în cadrul mai multor turnee Kamelot. Ea spune că pentru ea Kamelot este ca o a doua familie.

  10. În urma sarcinii i s-a schimbat timbrul vocal, lucru foarte evident pe ultimul lor album, „The Quantum Enigma”.

  11. Deși este olandeză de origine, Simone s-a mutat în Germania pentru a locui alături de Oliver.

  12. În 2008 a fost diagnosticată cu MRSA (Methicillin-resistent Staphylococcus aureus) iar locul ei în turneul Epica a fost luat de Amanda Somerville. Cele două au susținut și concerte împreună.

  13. Pe lângă Epica și cântat, Simone are o pasiune foarte mare pentru modă și machiaj, având un blog de acest fel: http://www.smoonstyle.com/

  14. Este foarte mare fană Lacuna Coil și prietenă bună cu Cristina Scabbia, solista acesteia. A declarat într-un interviu că prima oară când s-au întâlnit a fost la un festival și au stat de vorbă toata noaptea fără să își dea seama că trecuse timpul.

  15. Nu este cea mai bună înotătoare. Când încearcă să sară în apă, mereu „ia burtă”.

  16. Ea spune că nu se orientează deloc în spațiu și mereu merge în direcția greșită. Mai mult, o pățește de câte ori alege coada de la casele de marcat. Cine se așază la altele, mereu i-o ia înainte. Crede că sistemul ei intern de navigație este defect.

  17. Are o pasiune pentru ochii căprui și mereu și-a dorit să fi avut ochi căprui.

  18. Deși este cunoscută pentru părul ei roșcat inconfundabil, culoarea se datorează produselor de vopsit podoaba capilară. Nuanța naturala a părului ei este mai maronie.

  19. Simone nu se droghează, nu fumează, bea foarte puțin alcool, dar consideră ca viciile ei sunt bomboanele și brioșele.

  20. Dacă s-ar face un film despre ea, ar vrea ca rolul ei să fie jucat de Amanda Seyfried sau Scarlet Johnanson.Programul MAXIMUM ROCK FESTIVAL:

15.10
Club Colectiv

16.10
Arenele Romane

17.10
Arenele Romane

18.10
Club Colectiv

TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Nightrage (SWE)
Zonaria (SWE)


Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)

Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)

For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Sorrowful Angels (GR)
Tiarra (RO)


Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) la Maximum Rock Festival, am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete VIP in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin http://www.AmBilet.ro si de lasediul Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!
Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out.
99 lei (22, 5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin http://www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice.
110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
125 lei (28, 5 euro) restul biletelor
135 lei (30, 5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56, 5 euro) bilete VIP - 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai http://www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

Facebook Event
Maximum Rock Festival
Website Oficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă