Noutăți și comunicate

Matthias Klaus revine la Scarlet Aura

25 iulie 2021
Matthias Klaus revine la Scarlet Aura
Nu este niciun secret faptul că pandemia a adus la rândul ei mari probleme afacerilor mici și artiștilor, membrii trupei Scarlet Aura nefăcând din păcate excepție.

Sorin Ristea, toboșarul trupei românești de Heavy Metal a trebuit să părăsească grupul pentru a se putea dedica în totalitate companiei pe care o conduce lăsându-și astfel locul vacant.

O dată Scarlet, întotdeauna Scarlet!

Din fericire, așa cum a mai fost dovedit și anterior, o dată Scarlet, întotdeauna Scarlet - este ceea ce susține Matthias Klaus reluându-și coroana de toboșar in trupa.

Matthias a fost membru al trupei in 2016 și alături de trupă în turneul cu Tarja Turunen din același an. Părăsind grupul din motive personale, acesta declară: “A trebuit să plec atunci sa pot rezolva unele chestiuni iar acum mă consider mai puternic și mai pregătit ca niciodată să fac parte din această trupă bestială pe care o respect și admir, lângă acești colegi pe care ii pot numi familie. Melodiile sunt de excepție, le cânt cu mare drag și sincer cumva mă simt ca și cum nu aș fi plecat niciodată”.
Trupa susține:
Sorin va fi întotdeauna un Scarlet, el va fi mereu o parte din noi, apreciem enorm fiecare zi pe care am muncit-o împreuna și ii dorim tot binele din lume. Ne-am separat in condiții bune pentru ca suntem frați de metal. Destinul are un mod aparte de a interveni în vindecarea rănilor iar acum Matthias are oportunitatea sa se îngrijească de ale sale. Noi suntem Scarlets united, credem în fiecare dintre noi și suntem aici să cântam Heavy metal! Fiți Scarlet, va iubim!


La puțin timp de la publicarea celui de-al 4lea single - Utopia de pe viitorul album The Genesis Of Time ce va fi lansat pe 10 septembrie 2021, Scarlet Aura au întâmpinat aceasta situație și au fost nevoiți sa amâne lansarea noului videoclip pentru data de 30 iulie 2021.

The Genesis of Time


Va invitam să dați subscribe canalului de YouTube, Instagram, Facebook, Spotify, pentru a fi la zi cu noile materiale video si muzicale dar si pe newsletter la http://scarletaura.com pentru materiale preferențiale de duminică pe care trupa le trimite din când in când pe email.


Evenimente recomandate

Top