Noutăți și comunicate

Mastodon anuleaza turneul european si nu mai ajung si in Romania

25 mai 2010
Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival anunta cu regret ca turneul europeam Mastodon, care includea si concertul din Romania, a fost anulat, sanatatea chitaristului Bill Kelleher nepermitandu-i sa sustina concertele programate.

Iata mai jos declaratia oficiala din partea trupei:
"MASTODON informeaza cu regret toti fanii ca turneul european din aceasta vara care urma sa debuteze in data de 5 iunie, in Germania, si sa se incheie in data de 3 iulie, in Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatita si a fost sfatuit de catre medici sa continue tratamentul. Echipa medicala a artistului este optimista si se asteapta la o recuperare completa in urmatoarele saptamani, astfel incat trupa sa poata participa la turneul BlackDiamondSkye alaturi de Alice In Chains si Deftones, programat sa inceapa in data de 16 septembrie, la Chicago."

Cei de la Mastodon urmau sa urce pe scena in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival in data de 27 iunie 2010.
Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 27 iunie 2010, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Pentru toate detaliile si fotografii va rugam accesati www.tuborg.pressroom.ro sau www.sonispherefestivals.com


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă