Noutăți și comunicate

Mastering The Music Business 2020, Hotel Caro, București

ANULAT !!!
17 - 19 martie 2020
Mastering The Music Business 2020, Hotel Caro, București
Cea mai mare conferință din România dedicată industriei muzicale, Mastering the Music Business, ajunge în 2020 la cea de-a cincea ediție și are loc între 17 - 19 martie 2020 în Hotel Caro din București, România. CEO-ul Sziget Festival și fondatorul Eurosonic este printre primii speakeri confirmați la aceasta editie de Mastering The Music Business, cea mai importantă conferință din România dedicată industriei muzicale.

Organizatorii își propun să aducă împreună aproximativ 100 de speakeri, profesioniști din industria muzicală din toate colțurile lumii, jurnaliști internaționali din domeniu, dar și de trupe și artiști care doresc să își dezvolte cariera.


Informații despre Mastering The Music Business

Mastering The Music Business & Showcase Festival este un eveniment cu un concept unic care combină o conferință la care sunt așteptați artiști, producători muzicali, manageri de case de discuri, booking agents sau organizatori de festivaluri, cu workshop-uri și cu un festival de showcase care le permite artiștilor înscriși să fie ascultați și remarcați de oameni importanți din industrie. Festivalul de showcase se va desfășura, în toate cele 3 zile, în Club Expirat, începând cu orele 20:00.

Misiunea Mastering The Music Business & Showcase Festival este să le ofere artiștilor români accesul la cele mai proaspete și relevante informații din industria muzicală globală, povești de succes și șansa de a cunoaște și a colabora cu alți artiști și profesioniști din industia muzicală locală și internațională. Totodata conferinta ofera oportunitati unice de networking cu leaderi ai industriei muzicale locale si internationale.


Primii speakeri confirmați pentru MMB2020

Kadar Tamás lucrează în sectorul industriilor creative de 20 de ani. În 2011 s-a alăturat echipei Sziget ca CEO, iar acum coordonează toate activitățile Sziget Cultural Management, inclusiv toate evenimentele, festivalurile si alte evenimente majore ale Sziget group.

Peter Smidt este fondatorul si directorul creativ al celui mai important festival de showcase la nivel european - EuroSonic Noorderslag. Peter Smidt împreună cu echipa sa organizează festivaluri precum Amsterdam Dance Event, Buma Beats, InJAZZ conference, The Buma Awards, Music in Motion și multe alte evenimente pentru a promova repertoriul olandez în interiorul și în afara granițelor.

Irina Rimes, cel mai tânăr jurat de la Vocea României, s-a bucurat de un real succes încă de la lansarea din 2016. Este singurul artist român care a lansat un proiect unic: prima trilogie muzicală. "Iubiri secrete", inspirată din experiențele personale ale artistei. A scris piese pentru artiști precum: Inna, Antonia, Raluka, Andra, Alina Eremia. Irina Rimes s-a remarcat și prin lansarea primului album vizual din Romania, "Despre El", urmat de albumul-carte "Cosmos", ilustrat cu poezii originale și vândut integral la doar câteva zile după apariția pe piață.

Evan Murray este un nume recunoscut în Canada, fiind un promotor de trupe și creator de conexiuni în industria muzicală pentru acestea, dar și ca booker. A reușit să construiască o vastă rețea de contacte în industria muzicală internațională și a creat un festival de showcase care a a găzduit artiști din Canada, USA, Suedia, Germania, Portugalia etc. După succesul acestui eveniment a reușit să coordoneze mai multe trupe pe care le-a inclus în festivaluri mari din întreaga lume.Gordon Masson, Kees van Weijen, Jake Beaumont-Nesbitt revin la MMB2020

Gordon Masson este jurnalist de mai bine de 30 de ani, iar în ultimii 19 s-a specializat în industrie muzicală, fiind editor al prestigioasei publicații pentru industria muzicală IQ Magazine. Gordon revine cu bucurie pentru a doua oara la Mastering The Music Business.

"Cred ca e fantastic ce se întâmplă aici, e foarte multa lume prezenta. Publicul e de calitate, oamenii pun întrebări pertinente, iar calibrul speakerilor e incredibil. Felicitări organizatorilor. Mă voi întoarce!", promitea Gordon Masson la ultima ediție a Mastering The Music Business.

Kees van Weijen are o experiență de peste 40 de ani în domeniul industriei de entertainment. A lucrat cu artiști precum Elto John, Bon Jovi, Andreea Bocelli, Tiesto sau Armin van Buuren. În prezent Kees van Weijen este președintele asociației caselor de discuri independente care își propune să crească acest sector și să promoveze diversitatea culturală.

Jake Beaumont-Nesbitt este reprezentant al International Managers Forum- organizație care aduce împreună artiști și asociații din peste 50 de țări, pentru a discuta oportunitățile de promovare a tinerilor talentați din întreaga lume.


Detalii bilete

Biletele pentru eveniment sunt deja disponibile în rețeaua iabilet și pe www.ove.ro și pot fi achiziționate, la un preț special de presale, până pe 15 noiembrie.
  • Bilet pentru Conferință- 99.90 de lei;
  • Bilet pentru Workshop-uri- 99.90 de lei;
  • Biletul pentru Acces General- 174.90 de lei;
Mai multe detalii despre invitați găsiți pe site-ul evenimentului: https://masteringthemusicbusiness.ro.
Conferința MMB a fost înființată în anul 2016 și este organizată de Asociația RAW Music.
www.facebook.com/MasteringTheMusicBusiness/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top