Noutăți și comunicate

Master revine la Bucuresti

19 decembrie 2013
Master revine la Bucuresti
Paul Speckmann, cel supranumit "the godfather of death metal" revine la Bucuresti joi, 19 decembrie 2013, pentru un recital devastator alaturi de trupa cu al carui nume se confunda, MASTER, trupa care alaturi de Death, Massacre si Possessed isi disputa paternitatea death metalului de pe taram american. Activ in zona metalurgica grea inca de la inceputul anilor '80, relocat la cumpana dintre milenii in Europa, Paul Speckmann nu a oprit niciodata Master, metalul extrem a ramas intotdeauna o mare parte a existentei lui, iar furia si frustrarea s-au transformat in acel stil atat de sincer, percutant, agresiv si intens, care defineste Master de treizeci de ani.

http://www.youtube.com/watch?v=P5qxMxELEfs

Alaturi de Master, in cadrul intregului turneu balcanic, evolueaza trupa belgiana DEHUMAN, un cvartet incisiv si international, in care evolueaza doia belgieni, un talian si un exotic drummer cu radacini in Senagal, care penduleaza intre death metal old school si tehnic, cu vagi nuante de progresiv.

http://www.youtube.com/watch?v=qrOPPnZr9Ss

Suportul local al concertului este asigurat de HATHOR, death blackerii galateni vor reveni la Bucuresti dupa o lunga perioada de pauza, pentru a aniversa cei optsprezece ani de activitate, iar VIOLESSON vor reprezenta capitala in cadrul ultimului eveniment organizat in 2013 de Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.

Concertul se va desfasura maine, 19 decembrie 2013, de la ora 20.00, in clubul Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50), pretul unui bilet este de 35 lei, prêt valabil direct in seara concertului, la intrare.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top