Noutăți și comunicate

Martisor Death Fest in Remember Pub din Cluj-Napoca

2 martie 2010
Martisor Death Fest in Remember Pub din Cluj-Napoca
Marti, 02 martie 2010 Krepuskul si Axa Valaha va invitata de la ora 19:00 in Remember Pub din Cluj-Napoca la Martisor Death Fest alaturi de Parricide (Polonia), Eufobia (Bulgaria), Abusiveness (Polonia), Spiritual Ravishment, Krepuskul si 13 Rituals.

Pret bilet: 15 lei, pentru fete 10 lei.


PARRICIDE (Chelm, Polonia Death Metal / Grindcore)
www.myspace.com/parricide-pl
Parricide - veteranii scenei grindcore din Polonia, cu o activitate prodigioasa de aproape doua decade, una dintre cele mai influente trupe ale underground-ului extrem polonez, alaturi de Dead Infection sau Squash Bowels. Adepti ai grindcore-ului intens si brutal sustinut de chitari acordate excesiv de jos si blast beat infernal completat de sound-ul distrugator al celor doua tobe mari, grinderii polonezi pornesc intr-un nou turneu est-european ce va cuprinde mai multe concerte in Romania, Republica Moldova, Macedonia, Grecia, Serbia si Bulgaria si care incepe chiar cu Death Fest. Cu o componenta "revizuita" din nou, pregatind ultimele detalii legate de lansare DVDului de colectie, cuprinzand imagini din cei 20 de ani de activitate si aflati in stadiul de concepere a unui nou album de studio, Parricide revin in spatiul balcanic dupa turneul foarte reusit din iarna lui 2008, pregatiti sa ofere publicului cel mai incitant show de grindcore, brutal death metal si mici incursiuni amuzante de disco.

EUFOBIA (Sofia, Bulgaria Old School Death Metal)
www.myspace.com/eufobiacarnage
Eufobia, in acest moment cea mai importanta trupa a undergroundului death metal bulgar, va lansa al doilea album de studio, intitulat "Insemination", un material care imbina death metalul de factura clasica cu certe influente techno-thrash, suprapuse unui concept inedit, care aduce aminte de vechile albume Carcass sau de isteria noilor trupe porngrind. Cu o coperta "bolnava", realizata de designerul roman Costin Chioreanu, care a fost interzisa pe myspace si alte platforme de comunicare virtuala, noul album Eufobia candideaza cu succes la cel mai bun material realizat vreodata de o trupa underground bulgara.
Concertul din 2 martie ace parte dintr-un lung turneu de promovare intins pe mai multe luni, in care deatherii bulgari vor concerta pe scenele din Romania, Bulgaria, Grecia si Macedonia, dar si din vestul Europei alaturi de trupe ca Negura Bunget, Daemonicus, Sado Sathanas, Krow sau Parricide.

ABUSIVENESS (Lublin, Polonia Raw Black Metal)
www.myspace.com/abusiveness
Infiintata la 823 de ani de la caderea ultimului mare templu slav, adica in 1991, Abusiveness formata din patru polonezi ce au la activ numeroase demo-uri si EP-uri, dar si doua albume de studio precum si o prodigioasa activitate concertistica alaturi de trupe precum Blasphemy Rites, Convent, Damnable, Deflorace, Emptiness Cry, Hypnos, Heresy, Melancholy Cry, Parricide, Requiem, Yattering, Seminarium, Succubus, Sophistes si care a culminat cu prezenta la Merciless East Festival. Aflati in turneu de promovare a ultimului album de studio - "Trioditis", material ce se sprijina pe riff-urile cavernoase si intunecate specifice scenei poloneze, sustinute de o sectie ritmica infernala, dedicata aproape in exclusivitate blast beat-ului, dar si pe linii melodice inteligente ce amintesc de celebrele sonoritati pagan black death scandinave, cei patru polonezi promit un show specific trupelor poloneze, intens, intunecat si macabru.

KREPUSKUL (Cluj-Napoca, Romania Experimental Death Metal)
www.myspace.com/krepuskul
Combinatie inteligenta de death metal, thrash, hardcore, un pic de industrial, dar si cate putin din sonoritati afliate genurilor soft, de la neoclasic la alternativ, trioul clujean ce lucreaza in acest moment la al doilea album "Game Over", se va prezenta in premiera publicului din orasul de pe Crisul Repede. Cu o bogata activitate concertistica alaturi de nume mari ale scenei metal (Vader, Rotting Christ, Sepultura) si foarte apreciati pe scenele din Italia si Romania, Krepuskul vor fi cu siguranta un exemplu inedit de metal si feeling, evadarea perfecta din universul brutal sub care se desfasoara Death Fest.

SPIRITUAL RAVISHMENT (Oradea, Romania Post-nuclear Death / Grind Metal)
www.myspace.com/spiritualravishment
Dupa recitalul foarte reusit in calitate de co-headliners ai celui mai extrem eveniment underground indoor din Bucuresti Satan Klaus Metal Party Spiritual Ravishment completeaza lista artistilor ce vor presta pe scena Martisor Death Metal fest. Cu pregatirile primului album de debut deja in faza finala a productiei, cvartetul oradean pregateste o avanpremiera brutala si devastatoare in varianta live a primului album de studio, confirmand astfel prestatiile excelente din 2009 alaturi de trupe importante ca God Dethroned, Lividity sau Hate, ca si in cadrul festivalurilor Full of Anger (Ungaria) si East Noise Attack (Bulgaria). Cea mai importanta trupa metal din Oradea revine acasa, pe scena Death Fest, dupa recitalul foarte reusit in calitate de co-headliners ai celui mai extrem eveniment underground indoor din Bucuresti Satan Klaus Metal Party. Cu pregatirile primului album de debut deja in faza finala a productiei, cvartetul oradean pregateste o avanpremiera brutala si devastatoare in varianta live a primului album de studio, confirmand astfel prestatiile excelente din 2009 alaturi de trupe importante ca God Dethroned, Lividity sau Hate, ca si in cadrul festivalurilor Full of Anger (Ungaria) si East Noise Attack (Bulgaria).


13RITUALS este o trupa de Death Metal ( influente : Deathcore, Slam-death, Groove, Grind, Brutal-death ) din Cluj - Napoca, formata la sfarsitul anului 2008 - inceputul anului 2009.Primul concert al trupei a fost la Cluj - Napoca, in Roland Garros pe 17.10. 09, la UNDERGRIND PARTY ( Epitome, Clitgore, First Division y ). In Noiembrie 09, s-a adaugat trupei 13Rituals, un al doilea vocal, Mircea. In decembrie 09 se lanseaza primul EP al trupei intitulat Rituals Of Punishment.In prezent, trupa lucreaza la piese noi care vor fi postate cat de curand pe MySpace si aici.13Rituals a concertat pe aceeiasi scena cu trupe precum Altar (Ro), Epitome (Polonia), Exhumer (Italy), Tools Of Torture (Italy)


Evenimente recomandate

Top