Noutăți și comunicate

Martin Lopez, Steve DiGiorgio, Joel Ekelof si Kim Platbarzdis - Soen la Ghost Gathering Rasnov 2013

21 martie 2013
Martin Lopez, Steve DiGiorgio, Joel Ekelof si Kim Platbarzdis - Soen la Ghost Gathering Rasnov 2013
După realizarea unui album cu Amon Amarth și aproape un deceniu alături de Opeth, bateristul Martin Lopez și legendarul basist Steve DiGiorgio din Testament, Obituary, Sebastian Bach, Iced Earth și multe alte reușite proiecte, alături de talentații muzicieni Joel Ekelöf și Kim Platbarzdis, formeză în 2010 trupa Soen.

Cu sprijinul SpineFarm records și al producătorului David Bottrill (Tool, Smashing Pumpkins, Muse), Soen lansează albumul Cognitive în 2012 și câștigă rapid faimă mondială în topurile genului Progressive Metal. În același an, Soen se alătură turneului de promovare Tragic Idol al formației britanice Paradise Lost, apare pe afișul Finnish Metal Expo și în Relentless Garage din Londra la un eveniment organizat de Last.fm. În 2013, supergrupul ajunge în România la Ghost Gathering.

Soen

Ghost Gathering Râșnov a confirmat până acum alte nouă trupe participante la cea de-a doua ediție: Universe217 (GR), Larrnakh (HU), Kayno Yesno Slonce (BG), Hathor (RO), Hteththemeth (RO), Chaostar (GR), Irfan (BG), Eye of Solitude (UK) și Kistvaen (RO), formații venind din sfere particulare ale muzicii contemporane: ambiental, neofolk, neoclassic, black metal sau experimental.

http://youtu.be/9VEFORk1wYA

Întâlnirea de la Râșnov va avea loc în perioada 12-13 iulie 2013 la baza cetății Râșnov oferind publicului spații de campare în incinta festivalului și 2.000 de locuri de cazare în pensiunile Stațiunii Turistice de Interes Național Râșnov.

Accesul publicului va fi organizat în baza abonamentelor ce pot fi achiziționate în avans din rețeaua Eventim la prețul de 80 de lei în perioada următoare și 100 de lei în zilele evenimentului. Sunt disponibile și bilete pentru fiecare zi a festivalului. Pachetul conține loc în camping și acces la evenimentele Ghost Gathering 2013.

Pentru mai multe informații vă rugam să accesați website-ul proiectului: http://www.ghostgathering.ro

Sursa: Ghost Gathering



Evenimente recomandate

Top