Noutăți și comunicate

Mars pe biciclete in cinstea lui Freddie Mercury

10 septembrie 2011
Mars pe biciclete in cinstea lui Freddie Mercury
 Sâmbătă, 10 septembrie 2011, fanii Freddie Mercury din București vor pedala prin Capitală pentru a marca 65 de ani de la nașterea marelui artist.

Cum ar arăta o fană Freddie Mercury perfectă? În afară de a asculta muzică și celelalte lucruri pe care le face un fan, aceasta ar trebui să meargă pe bicicletă și să poarte"¦ mustață.
Cele 10 fane frumoase care participă la marșul pe biciclete, au mustăți aplicate. De dragul lui Freddie Mercury și pentru a face o faptă bună.

Tribute to Remember Freddie Mercury" prezintă "Bicycle Race - Be Freddie for A Day".  Fanii Freddie și toți cei care doresc să susțină marșul sunt invitați la întâlnire sâmbătă, 10 septembrie, la ora 16.00, în Parcul Izvor, la standul I'Velo. La 16.30 se dă startul marșului pe biciclete, pe traseul Splaiul Independenței - Bd. Unirii - Piața Alba Iulia - Bd. Decebal - Str. Dristorului - Str. Baba Novac, cu finish în Parcul I.O.R., la standul A.R.A.S. - Asociația Română Anti SIDA, din cadrul ONG Fest.

Marșul e condus de un grup de fete frumoase, îmbrăcate în tricouri Mercury Phoenix Trust - Freddie for a Day, dar toată lumea e binevenită să se alăture.

Evenimentul este posibil cu sprijinul Asociației Green Revolution și Raiffesen Bank, bicicletele făcând parte din sistemul de bike-sharing gratuity I'Velo.

Marșul pe biciclete este organizat în cadrul evenimentului "Tribute to Remember Freddie Mercury", având girul mișcării internaționale "Freddie for a Day", care are ca scop strângerea de fonduri pentru combaterea HIV/SIDA.

Tribute to Remember Freddie Mercury" continuă joi, 22 septembrie, în Jukebox Venue, de la ora 19.00, cu un spectacol de peste 4 ore. Dan Helciug cu Spitalul de Urgență, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) cu Jazzapella, Cristina Haios (Impact) împreună cu un band special constituit, trupa Cortez, Oddisey, trupa de muzică medievală Ad Hoc, Cristi Gram (Phoenix) și Sabina Abrudian vor celebra muzical viața și muzica unuia dintre cei mai mari artiști ai lumii. Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate către ARAS - Asociația Română Anti SIDA, pentru achiziționarea de tratamente ARV (tratament HIV/SIDA).

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și on-line pe http://www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un preț special de 45 de lei. După epuizarea lor, prețul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65  de lei.

Pentru doritori, biletele vor fi disponibile sâmbătă, 10 septembrie, și la standul ARAS din cadrul ONG Fest.

Un eveniment organizat de Fat Cat Advertising, susținut de Gala MGMT & PR și Rock FM.

Parteneri media: Jurnalul Național, Åžapte Seri, Ring, metalhead.ro, iconcert.ro, ziare.com, 4arte.ro, bestmusic.ro, metalfan.ro.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Top