Noutăți și comunicate

Marius Florea Vizante este invitat special in spectacolul „Taxi – 15 ani”

12 februarie 2014
Marius Florea Vizante este invitat special in spectacolul „Taxi – 15 ani”
În luna martie, trupa Taxi împlinește 15 ani de activitate. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, trupa și-a invitat câțiva prieteni pe scena de la Sala Palatului, în data de 17 martie 2014. Unul dintre aceștia este Marius Florea Vizante, prieten vechi al trupei. Actorul explică apropierea de trupa Taxi:

"Le sunt recunoscător celor de la Taxi pentru că m-au ajutat să rostesc, în cele din urmă, cele două cuvinte...
Abia aștept să vin la spectacolul Taxi - 15 ani și cred că toată lumea ar trebui să vină la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranță îi va placea umorul și inteligența lui Dan Teodorescu.
Restul... e tăcere.

Trupa Taxi a pregătit multe surprize pentru publicul care îi va fi alături la ceas aniversar. Deocamdată este dezvăluită prezența doamnei Maia Morgenstern și a domnului Marius Florea Vizante.

Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin Rețeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.

Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe.

Pentru persoanele cu dizabilități se pun la dispoziție 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email office@galapr.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top