Noutăți și comunicate

Marea adunare a rockerilor din Romania!

22 noiembrie 2010
Marea adunare a rockerilor din Romania!
Luni, 22 noiembrie 2010 esti invitat la cel mai important eveniment rock al sfarsitului de an 2010 sa te bucuri de muzica buna alaturi de THERION, cei care sunt considerati pionierii genului symphonic metal, prima formatie care a folosit in intregime o orchestra simfonica in spectacolele live.

Sitra Ahra Tour, turneul de promovare a celui mai nou material discografic (intitulat "Sitra Ahra") semnat de suedezii de la THERION ajunge si pe pamant romanesc si suna adunarea de sfarsit de an a rockerilor din Romania!

Alaturi de Therion, pe scena amenajata special la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort dotat cu instalatie de incalzire de mare putere, vor urca si suedezii de la Loch Vostock precum si norvegienii de la Leprous.

Christofer Johnsson, liderul formatiei Therion ne-a declarat:
"Revenim in Romania dupa 4 ani si avem multe sa va spunem. Romania este o tara unde am multi prieteni si de care ma leaga multe amintiri frumoase. Fata de concertul din 2006 acesta este unul diferit dar nu lipsit de importanta. Avem pregatite niste piese pe care cu siguranta le vom canta impreuna, sunt convins de acest lucru. Va asteptam la concert intr-un numar cat mai mare si va promitem ca va fi un concert pe care cu greu il veti putea uita."

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
85 lei - pana la data de 9 noiembrie 2010
95 lei - in perioada 10-21 noiembrie 2010
110 lei - in ziua concertului (22 noiembrie 2010). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
125 lei VIP Sold Out.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Amanunte: www.promusicprod.ro/therion.

Eveniment organizat de catre Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock. 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top