Noutăți și comunicate

Maratonul cultural Noi Suntem Clujul - 2 ANI de muzica, poezie, fotografie, film si arta

10 noiembrie 2011
Maratonul cultural Noi Suntem Clujul - 2 ANI de muzica, poezie, fotografie, film si arta
Joi, 10 noiembrie 2011, Welcome2Cluj și Irish Music Pub vă invită de la ora 19:00 în Irish Music Pub să sarbatoriți alături de ei printr-un maraton cultural, 2 ani de activitate a sitului welcome2cluj.com.

Prețul unui bilet este de 12 lei.
Adresa Irish Music Pub : Strada Horea, Nr. 5, Cluj-Napoca, România.
http://www.welcome2cluj.com 

Cu această ocazie, Welcome2Cluj va lansa și prima ediție a  proiectului cultural "Noi Suntem Clujul", proiect ce va dezvolta o suita de evenimente culturale-artistice dedicate Clujului prin prezentarea și promovarea talentelor locale.


Invitați speciali ai evenimentului:

Muzica: Magda Puskaș, Ionuț Mangu și Ioan Onișor, acompaniați de Roxana Zapartan, Liviu Bocănială & Band, Emeric Imre, Mara, Natif, Maya (http://www.trupamaya.ro).
Fotografie: Mircea Albu (Art-Image) - Videoproiecție de diaporame
Poezie: Petra Balu - Recital de poezie
Film: Asociația 2 minute - Videoproiecție de trailere
Arta: Asociația Culturală ARTileria - Seara de Caricaturi și Portrete



Concursurile serii:

  1. Concurs de poezie ad-hoc, despre care veți afla mai multe detalii la începutul evenimentului. Premiile (3) constau în cărți și vor fi acordate câștigătorilor de către Librarium (Eroilor, 15). Jurizarea se va face prin votul publicului prezent.
  2. Concurs de fotografie. Tema concursului este "ÎMPREUNÄ‚". Cei care vor să participe trebuie să trimită câte 1 fotografie pe adresa de mail redactiewelcome2cluj[at]gmail[dot]com pana in 8.11 (inclusiv). Premiul constă într-o Blenda 5 în 1 - 120x180 cm oferită de Quantuum Romania (http://www.quantuum.ro/reflectoare/138-blenda-5-in-1-120x180-cm-quantuum.html).  Jurizarea se va face prin votul publicului prezent.
 

Toate acestea vor fi insoțite de o prezentare a proiectelor "Welcome2cluj" și a "Noi suntem clujul", de o Expoziție de fotografie a celor mai frumoase cadre realizate de Welcome2Cluj în cei 2 ani de activitate și de recunoașterea partenerilor care ne-au fost alături de-a lungul timpului.

PREZENTAREA "NOI SUNTEM CLUJUL": Serie de evenimente culturale. Promovarea culturii clujene

Sunt oameni în Cluj care vin și trec, și oameni care rămân și fac ceva pentru dezvoltarea culturală a orașului. Pe aceia vrem să-i prezentăm în acest proiect. Pe cei care fac ceva concret, pe cei care preferă să construiască moral și valoric în jurul lor, fiind conștienți de rolul fiecăruia nu numai în propria viață, dar și în societatea în care trăim.

Prezentarea trupelor / albumelor / Oameni ai clujului / Artiștilor / Cultura Underground / Scriitorilor prin Reportaje / Interviuri.

ÎMPREUNÄ‚ SUNTEM CLUJUL!

- http://www.noisuntemclujul.info
- http://www.facebook.com/noisuntemclujul 

Evenimentul este caritabil, toți banii strânși fiind donați dezvoltării proiectului Marfan România (http://www.marfanromania.info). 

Sursa :Welcome2Cluj
http://www.welcome2cluj.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top